Jucătorii pro nu au nevoie de operațiuni de întreținere a fetei (ei schimba fetele foarte des, materialele le primesc de la club, nu dau 2 bani pe întreținerea fetelor și păstrarea lor o perioada cât mai îndelungata, deoar
ece durata de viata a fetelor lor este undeva la 1-2 luni (cel mult, cred ca sunt optimist)... iar aceasta se tocește de la joc, nu din cauze ce ni se pot imputa noua, jucătorilor amatori (praf, condens, transpirație, grăsimi, etc). "Aburitul" paletei este doar pentru a curata fata respectiva, pe moment, în timpul jocului, deoarece ei nu folosesc bureței, soluții sau alte chestii (și nu au voie sa folosească nimic în timpul undei partide oficiale)...
o luna, doua de utilizare zilnica e mult la nivel profesionist!
intr-un interviu pe care l-a dat celor de la stiga, Xu Xin spune ca isi schimba fetele la fiecare 7-8 zile.
PS: cred (asa mi se pare logic) ca jucatoriii pro sunt direct interesati sa-si intretina fetele ptr ca de calitatea acestora depinde calitatea jocului lor. una e sa zici ca nu-i intereseaza frecventa cu care isi schimba cauciucurile, fiindca au de unde, si alta e sa zici ca nu dau 2 bani daca joaca cu ciurucuri sau cu fete ingrijite...
Ultima editare: