Tenergy 05 uzură

Jucătorii pro nu au nevoie de operațiuni de întreținere a fetei (ei schimba fetele foarte des, materialele le primesc de la club, nu dau 2 bani pe întreținerea fetelor și păstrarea lor o perioada cât mai îndelungata, deoar
ece durata de viata a fetelor lor este undeva la 1-2 luni (cel mult, cred ca sunt optimist)... iar aceasta se tocește de la joc, nu din cauze ce ni se pot imputa noua, jucătorilor amatori (praf, condens, transpirație, grăsimi, etc). "Aburitul" paletei este doar pentru a curata fata respectiva, pe moment, în timpul jocului, deoarece ei nu folosesc bureței, soluții sau alte chestii (și nu au voie sa folosească nimic în timpul undei partide oficiale)...

o luna, doua de utilizare zilnica e mult la nivel profesionist!
intr-un interviu pe care l-a dat celor de la stiga, Xu Xin spune ca isi schimba fetele la fiecare 7-8 zile.
PS: cred (asa mi se pare logic) ca jucatoriii pro sunt direct interesati sa-si intretina fetele ptr ca de calitatea acestora depinde calitatea jocului lor. una e sa zici ca nu-i intereseaza frecventa cu care isi schimba cauciucurile, fiindca au de unde, si alta e sa zici ca nu dau 2 bani daca joaca cu ciurucuri sau cu fete ingrijite...

Ultima editare:
Xu Xin foloseste fete chinezesti. Ele sunt foarte lipicioase cand le scoti din tipla,insa in maxim doua saptamani nu mai sunt la fel de lipicioase,probabil de asta le si schimba atat de des.

Cat priveste curatarea paletei pot emite urmatoarele judecati. Am schimbat pana acum 3 Tenergy 05 noi. Prima a fost curatata doar cu apa, a doua si cu apa si cu solutie de curatat (nu dau numele solutiei, dar nu este un no name), iar a treia doar cu solutie de curatat. Concluzia: spinul s-a mentinut mult mai bine cu primele doua decat cu fata actuala pe care trebuie sa o sterg intre meciuri ca sa poata avea performanta buna. Cred ca cea mai buna e o solutie de compromis. In general sa se curete cu apa, iar o data pe saptamana sa se curete si cu solutie profesionala deoarece solutia reuseste sa elimine unele impuritati pe care apa nu reuseste (depinde desigur de mediul de joc si numarul de ore jucate).

PS: cred (asa mi se pare logic) ca jucatoriii pro sunt direct interesati sa-si intretina fetele ptr ca de calitatea acestora depinde calitatea jocului lor. una e sa zici ca nu-i intereseaza frecventa cu care isi schimba cauciucurile, fiindca au de unde, si alta e sa zici ca nu dau 2 bani daca joaca cu ciurucuri sau cu fete ingrijite...

1. Jucatorii pro chiar nu dau 2 bani pe intretinerea fetelor, (poate decat un sters cu palma dupa meci) avand in vedere frecventa cu care le schimba.... (daca schimba la luna, o fata nu se poate deteriora decat mecanic, in urma loviturilor sau frecventei cu care a fost jucata, deci nu putem vorbi de intretinerea fetei, in sensul in care a fost initiat acest topic.)
2. Inainte de fiecare meci in etapa de divizie, liga, turneu, etc.. cu siguranta ca Timo Boll isi schimba fetele, fara a sta sa le stearga si sa dea f?s f?s cu spray-ul si buretelul...
3. Cum ar putea sa joace cu ciurucuri, avand in vedere faptul ca primesc fete de schimb de la club? :surprised:

Nu inteleg de ce va intereseaza felul de intretinere si schimbare a fetelor profesionistilor atat timp cat nu solicitati fetele in egala masura cu a lor,de ce atatea comparatii intre cum fac ei si cum facem noi.Interesant este sa gasim solutii pentru imbunatatirea metodelor de pastrare a fetelor supuse la conditii de amator si nu de profesionist.
Eu decit timp sunt in bransa am vazut la jucatorii sponsorizati doar fete Select Pro care nu sunt spre comercializare,au si aceea stampila pe spate pe care scrie Not for sale. Si cam pe cati cunosc eu si ii sponsorizez primesc fete in functie de cerinte intre 20 si 40 perechi pe an competitional.
La toate testarile pe care le-am facut eu cu fete Select Pro doar jucatorii de top au fost incantati de ele .

Nu inteleg de ce va intereseaza felul de intretinere si schimbare a fetelor profesionistilor atat timp cat nu solicitati fetele in egala masura cu a lor,de ce atatea comparatii intre cum fac ei si cum facem noi.Interesant este sa gasim solutii pentru imbunatatirea metodelor de

pastrare a fetelor supuse la conditii de amator si nu de profesionist.
Eu decit timp sunt in bransa am vazut la jucatorii sponsorizati doar fete Select Pro care nu sunt spre comercializare,au si aceea stampila pe spate pe care scrie Not for sale. Si cam pe cati cunosc eu si ii sponsorizez primesc fete in functie de cerinte intre 20 si 40 perechi pe an competitional.
La toate testarile pe care le-am facut eu cu fete Select Pro doar jucatorii de top au fost incantati de ele .

so, folositi apa sau solutie speciala ptr curatarea fetelor?

Buna ziua,

Eu am jucat cu Acuda P2 timp de aproape un an, in medie de 2 ori pe saptamana antrenament si 2 concursuri pe luna si abia dupa un an am observant o schimbare a calitatilor acestora. Consider ca daca nu jucati la nivel profesionist si numai in competitiile amatur, nu are sens sa schimbati des fețele paletei. Pana la urma, cine are mana formata la antrenamente cred ca se descurca si cu fețe noi dar si cu cele cu uzura moderata.

Mult success in antrenamente si competitii!

Subiecte similare

Back
Sus