Tensor cat mai liniar ?

Portos

rookie
junior
Scor reacție
1
Vârstă
55
Locație
Brașov
Buna ziua,
Joc cu un lemn Xiom Fuga (koto - spruce - ayous - spruce - koto)
Pe fh joc cu Hurricane 2 Neo iar pe bh cu Batterfly Tenergy 05 FX
Doresc sa schimb fata H2N cu un tensor tare cat mai predictibil si caut alternative.
Momentan ma gandesc la Tibhar Evolution MX-S (nu am jucat cu ea) sau altceva ???
Caut o viteza mai mare pe fh (+25%) si ceva mai mult confort (cred ca pentru mine fetele chinezesti vor ramane un capitol inchis).
Ca si stil de joc sunt o combinatie intre alloround si atac, adica am nevoie ca atunci cand se ofera oportunitatea sa pot accelera decisiv.
Astept opiniile dvs

Buna ziua,
Joc cu un lemn Xiom Fuga (koto - spruce - ayous - spruce - koto)
Pe fh joc cu Hurricane 2 Neo iar pe bh cu Batterfly Tenergy 05 FX
Doresc sa schimb fata H2N cu un tensor tare cat mai predictibil si caut alternative.
Momentan ma gandesc la Tibhar Evolution MX-S (nu am jucat cu ea) sau altceva ???
Caut o viteza mai mare pe fh (+25%) si ceva mai mult confort (cred ca pentru mine fetele chinezesti vor ramane un capitol inchis).
Ca si stil de joc sunt o combinatie intre alloround si atac, adica am nevoie ca atunci cand se ofera oportunitatea sa pot accelera decisiv.
Astept opiniile dvs

Salutare,

Personal va recomand seria RASANTER V, fete special concepute pentru jocul liniar, drept, o varianta mai dura ar fi andro RASANTER V47 o fata cu o duritate crescuta mediu-hard sau pentru mai mult control puteti merge pe andro RASANTER V42 o foata cu o duritate a buretelui mediu spre moale ceea ce va confera mai mult control si bineinteles mai mult "confort"
Din aceste fete atat block-urile cat si loviturile drepte pleaca cu o acceleratie mai mare fata de gama RASANTER R spre exemplu, care este conceputa pentru efect.
Acum e vorba de grosime, daca aveti un joc de langa masa puteti merge pe 2.0mm sau chiar 2.3mm daca vreti si mai multa viteza.

Toate bune !

Ultima editare:
Multumesc tuturor pentru sugestii facute.
Toate cele bune !

Nu pune mxp pe saraca fuga :) ca o sa dai numai avioane :) am si eu un fuga si am facutcombinatia, e nereusita .plus ca mxp numai liniar nu e . E una din fetele cu catapulta mare .
Daca te referi liniar ca unghi de aruncare atunci da mxp e liniar. Dar tot nu e pt fuga.

Omega v pro max :) e ce recomand .

Back
Sus