marcu vasile regular contributor organizator local Înscris 18 Feb 2012 Mesaje 3.560 Scor reacție 585 Vârstă 60 Locație Vatra Dornei AmaTur 20 Ian 2020 #1 Are cineva de vanzare piese de schimb ptr. Robot tibhar pro junior.
F fan rookie junior Înscris 23 Oct 2019 Mesaje 110 Scor reacție 1 Locație București 20 Ian 2020 #2 marcu vasile a spus: Are cineva de vanzare piese de schimb ptr. Robot tibhar pro junior. Click pentru a extinde... Va salut ,am eu un robot de vanzare .Este in garantie ,foarte putin utilizat. - - - Actualizat - - - marcu vasile a spus: Are cineva de vanzare piese de schimb ptr. Robot tibhar pro junior. Click pentru a extinde... Nr de contact il gasiti in anunt.
marcu vasile a spus: Are cineva de vanzare piese de schimb ptr. Robot tibhar pro junior. Click pentru a extinde... Va salut ,am eu un robot de vanzare .Este in garantie ,foarte putin utilizat. - - - Actualizat - - - marcu vasile a spus: Are cineva de vanzare piese de schimb ptr. Robot tibhar pro junior. Click pentru a extinde... Nr de contact il gasiti in anunt.
marcu vasile regular contributor organizator local Înscris 18 Feb 2012 Mesaje 3.560 Scor reacție 585 Vârstă 60 Locație Vatra Dornei AmaTur 20 Ian 2020 #3 Imi trebuie numai un motoras nu tot robotul.Cel de sus pe unde se aruncă mințile.Multumesc ptr.oferta
Imi trebuie numai un motoras nu tot robotul.Cel de sus pe unde se aruncă mințile.Multumesc ptr.oferta