VÂND Timo Boll si SPIRIT fluture inegal

20211119-154833.jpg
wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw==

Paleta Butterfly din lemn Korbel Japan si fete Dignics 05 R si 09C N -Vanduta

La schimb cu urmatoarele fete noi sau incercate ,taiate perfect ,grosime max. si culoare rosie .XIOM OMEGA V ,TIBHAR MX-P SI TSP VENTUS

Salutare. Nu te-a multumit robotul? Sau e sensibil si se deregleaza? M-ar interesa, insa mi-e ca atunci cand o ia razna, nu are cine sa le "gadile"...

Salutare. Nu te-a multumit robotul? Sau e sensibil si se deregleaza? M-ar interesa, insa mi-e ca atunci cand o ia razna, nu are cine sa le "gadile"...

Nici ,nici ...nu mai am loc doar de o masa si ca urmare nu-l mai folosesc de mult timp,in schimb mingile s-au extenuat

Paleta noua Butterfly Koebel SK7 seriaU ,92 gr cu fete Xiom Omega V Tour ,max. incercate un antrenament .pret 600 lei

Robotul Newgy 2050 este un robot fiabil. Urmatoarea generatie 2055, vine cu inbunatatiri discutabile, si cu un pret semnificativ mai mare. Nu exista dereglari care nu pot fi destul de simplu, solutionate. In cazul in care il cumparati, veniti cu eventuala problema (daca apare) pe rubrica "Roboti de antrenament" https://www.tenisdemasa.ro/forum/node/24140#post954330 si o rezolvam.

20211209-153348.jpg
.Timo Boll Spirit ,87 gr. cu perechea Tsp Ventus.850 lei (doar la pachet .,
Paleta noua Butterfly Koebel SK7 seriaU ,92 gr cu fete Xiom Omega V Tour ,max. incercate un antrenament .pret 580 lei ,posta cu banii in cont) Tel. 0744866489

Oferta de sarbatori bonus 3 mingi ,iar la cerere ,doar pt. cei ce achizitioneaza un produs ,mingi la 4 lei \buc.minim 10 buc

paleta Butterfly Timo Boll Spirit ,87 gr+pereche fete Xiom Omega V Pro ,pret 850 lei

Paleta noua Butterfly Koebel SK7 seriaU ,92 gr cu fete Xiom Omega V Tour ,max. incercate un antrenament .pret 580 lei ,posta cu banii in cont) Tel. 0744866489+ bonus 3 mingi Butterfly

Timo Boll Alc seria J (fabr.2009) prima serie fluture argintiu ...89 gr.pret 700 lei

Back
Sus