ANULAT Trofeul "Top Cup Academy",editia I-a 17.09 2022,Chisinau,Rep Moldova

Am primit informatiile necesare de la Vica si am facut actualizarile in pag 1,post 2..
Vladia Caraulina este divizonara A ,joaca la C S M Iasi
Sunt putin peste 50 de inscrisi..putini dupa standardele Amatur,multumitor pentru gazdele noastre,aflate la primul turneu
Tin sa va reamintesc ca:
Dubla campiona europeana en-titre Sofia Polcanova va fi prezenta la turneu si va avea sesiune foto + autografe...

Intrucat spatiul si numarul de jucatori ne-o permite,probabil ca Open si Avansati vor juca si grupe superioare..La Elite e posibil sa adoptam un sistem care sa permita disputarea a mai multor partide

• Like
Reacții: Hua
Cu părere de rău ne retragem Rojnita Sebastian elite Ursulescu Ioan open Ojog Petrisor, Păduraru Riana avansati toți din Bacau.

Cu părere de rău se retrage Lucic Corneliu- avansati. Va mulțumesc și va doresc succes tuturor organizatori su concurenți.

Ne retragem din Arad - Popescu Radu, Dușan Marcel de la avansați și Neamt Doru de la open.

Imi cer scuze sunt nevoit sa ma retrag, va doresc un turneu reusit!
Nicolaiciuc Ovidiu Sebastian - Iasi - Open

Ma vad nevoit sa ma retrag.
Migo Caranfilian, Bucuresti - Avansati
Un turneu reusit va doresc.

Turneul de la Chisinau se anuleaza ,cu scuzele de rigoare
Cvorumul este mult sub asteptari si conditii oferite..Principalul motiv il constituie probabil timpul de asteptare la vama si temerile legate de situatia din Ucraina.
Organizatorii moldoveni nu renunta la incuderea Chisinaului pe harta Amatur ,urmand sa reprogrameze turneul la o data ulterioara

Back
Sus