Constantin Sursilov
senior
Sursilov Constantin se muta la Open
Trimis de pe al meu Huawei Mate 10 PRO folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu Huawei Mate 10 PRO folosind Tapatalk
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
adică nediscriminatoriu, pentru orice jucător, indiferent de categorie.Regulament AmaTur 2019 a spus:- o categorie (E/O/A/Î amestecat), două categorii (varianta 1: E/O și A/Î, varianta 2: E și O/A/Î, varianta 3: E/O/A și ?), trei categorii (varianta 1: E/O, A și ?, varianta 2: E, O/A și ?, varianta 3: E, O și A/Î), sau patru categorii (?, A, O și E);
Și cum a fost anunțat turneul? Pe 2 categorii? Ce vina am eu ca are Sema parc probleme? Când voi vrea eu sa fac concurs pe 2 categorii, atunci va rog sa reveniți cu regulamentul.Regretăm situația neplăcută cu care vă confruntați în preziua Turneului B "TTA" București, dar dorim să vă supunem atenției paragraful din Regulamentul AmaTur 2019 care specifică că turneele B se organizează pentru:
adică nediscriminatoriu, pentru orice jucător, indiferent de categorie.
Pentru a respecta Regulamentul vă rugăm să aveți în vedere următoarele variante:
- organizați turneul pe 4 categorii duminică, așa cum a fost anunțat, cu ajustarea numărului de locuri funcție de numărul de mese disponibile;
- comasați cele 4 categorii în două: E/O și A/Î, sau în trei, asfel încât la turneu să aibă acces toate categoriile de jucători.
Vă mulțumim pentru înțelegere!
Și cum a fost anunțat turneul? Pe 2 categorii? Ce vina am eu ca are Sema parc probleme? Când voi vrea eu sa fac concurs pe 2 categorii, atunci va rog sa reveniți cu regulamentul.
Trimis de pe al meu X4_Soul_Xtreme folosind Tapatalk
Regretăm situația neplăcută cu care vă confruntați în preziua Turneului B "TTA" București, dar dorim să vă supunem atenției paragraful din Regulamentul AmaTur 2019 care specifică că turneele B se organizează pentru:
adică nediscriminatoriu, pentru orice jucător, indiferent de categorie.
Pentru a respecta Regulamentul vă rugăm să aveți în vedere următoarele variante:
- organizați turneul pe 4 categorii duminică, așa cum a fost anunțat, cu ajustarea numărului de locuri funcție de numărul de mese disponibile;
- comasați cele 4 categorii în două: E/O și A/Î, sau în trei, asfel încât la turneu să aibă acces toate categoriile de jucători.
Vă mulțumim pentru înțelegere!