AmaTur: Turneu A Turneu A Baicoi Cupa "Dupa alegeri" 22.11.2014

Buna Poli,
Multumesc ptr.raspuns,insa iti dau ex.concret:
Marandici si Codreanu(au fost cu mine in masina)au mers doua tururi in eliminatori.
La mine a fost la fel,atit ca am avut Bye.Oare din cauza acestui Bye nu am intrat in 9-16?

- - - Actualizat - - -

Buna Mircea,
Marandici si Codreanu(au fost cu mine in masina)au mers doua tururi ca si mine in eliminatori.
L-am intrebat si pe Poli daca acel Bye care a inlocuit un meci sa fi schimbat pozitionarea mea.
Multumesc ptr.aprecieri.
Multa sanatate

Marandici si Codreanu au avut si ei bye ,apoi a mers 2 tururi

Buna Poli,
Marandici si Codreanu(au fost cu mine in masina)au mers doua tururi in eliminatori.
La mine a fost la fel,atit ca am avut Bye.Oare din cauza acestui Bye nu am intrat in 9-16?

- - - Actualizat - - -

Buna Mircea,
Marandici si Codreanu(au fost cu mine in masina)au mers doua tururi ca si mine in eliminatori.
L-am intrebat si pe Poli daca acel Bye care a inlocuit un meci sa fi schimbat pozitionarea mea.
Multumesc ptr.aprecieri.
Multa sanatate

Adi M si Laurentiu au avut cate o victorie in plus in eliminatoriile directe la Petrica Brulea respectiv Adi Bratescu -partide frumoase - confuzia a aparut din faptul ca cei care au avut =bye= au jucat in acelasi timp cu cei de pe locurile 2 din sup care au jucat efectiv primul tur al eliminatoriilor.......si eu cu Tobosaru l-am batut la cap pe Dan ca jucam doi castigatori de gr sup. si langa masa noastra erau parteneri dintre cei clasati pe locul 2....ne-am dumirit" pana la urma....Dan la cate tabele de eliminatorii a conceput ....

Din punctul meu de vedere,acest copil de 9 ani ,MOVILEANU DARIUS din Targoviște,ar trebui sa participe la turneul final din acest an,acum nefiind inscris.Acolo trebuie sa-si etaleze si totodata sa-si confirme valoarea pe care o are.Ar fi pacat sa nu participe ca intruneste conditiile de participare de pe tabelul de 140 de la amatori.Poate cineva il ajuta sa poate participa(financiar vorbind),dar in primul rand sa-l inscrie la concurs.Asa concursul ar deveni mai puternic.Numai anul acesta are 18 participari la concursuri(inclusiv aceasta).

Multumesc, Pali, ca intotdeauna esti prompt si convingator!
Multumesc, Mircea, Petrica, eu nici nu mai apuc sa raspund:)

......
Și pentru Gelu tot special din partea profesorului de gramatică - A AVUT DREPTATE !!!!
......Asta daca cumva va pasa de aceasta voința. CA ATI văzut ce se întâmpla DACA NU ASCULTI si de prostime:)
.
Da Mariane, :-) , a avut dreptate!!!....se referea in general:-):-):-):-):-))))))

Altfel:
Eu sunt multumit, puteam mai mult, dar m-a bruiat unul de pe margine,...raman fanul lui si il sustin pe viitor cu aceiasi sicanare dar la un volum superior.

Felicitari organizatorilor, Lucian si Dan Bodeanu, fara condens si fluient!!!
Multumesc!

Darius este cu copil foarte talentat, sprijinit de familie, de echipa Amatur din Targoviște si de D-l Liviu Petrescu (Mioveni) si care promite rezultate super in viitorul apropiat.
Ii poate calca pe urme lui Andrei Tomica (castigator al Paletei de Argint 2014!).
In primul clasament FRTM 2015 Darius va fi pe locul 2 la categoria 10 ani si are deja o victorie la nr 1!
Cu mult antrenament, alaturi de talent, poate deveni campion!

Rezultatele din Amatur din acest an ii dau dreptul sa primeasca un premiu Junior Amatur 2014!

Ultima editare:
Super turneu organizat cu profesionalism de dl. Lucian Bozga si dl. Dan Bodeanu.
Felicitari tuturor participantilor!
Felicitari Darius Movileanu si Andrei Tomica, doi jucatori realmente spectaculosi! BRAVO!!!

Felicitari Dorin,stiam ca vei castiga tu

într-adevăr, fără a practica un joc "spectaculos"(departe de cel mai bun joc al lui), Dorin a fost cel mai bun jucător de la acest turneu. A avut și un pic de noroc, profit?nd de înfrângerea lui Liviu Petrescu la Boaca Valentin ( cred ca Liviu i-ar fi făcut zile fripte în finală). :)
Felicitări atât lui Dorin, cât și tuturor celor care au fost prezenți la Băicoi. Vom reveni cu mare drag!

Ar fi vrut sa vina Darius la Sf. Gheorghe, dar am platit deja demult pt. un cantonament cu echipa din Mioveni si va merge la Bistrița. O sa incercam insa la urmatorul A+ sa fim prezenti.

Multumesc organizatorilor si participantilor pentru acest turneu foarte reusit. Iata si cateva imagini.

- - - Actualizat - - -

Daca nu ma calificam in superioare faceam mai multe poze. Daca ajungeam mai langa podium faceam numai cu festivitatea de decernare a premiilor. Oricum o dai nu e bine!

Felicitari organizatorilor si colegilor mei, participantii!

Sunt pasionat de tenis de masă, am invatat tenisul de masa pe maidan, pe o masa de beton din parc...
Aici am participat la amatori, binenteles, si... ma bucur ca am fost eliminat de un jucator mai bun decat mine, un jucator de doar 9 ani, un talent care are viitorul in fata.
Este vorba de Darius Movileanu din Targoviște, castigatorul acestui turneu.
Mult succes, Darius!

Felicitari organizatorilor si colegilor mei, participantii!

Sunt pasionat de tenis de masă, am invatat tenisul de masa pe maidan, pe o masa de beton din parc...
Aici am participat la amatori, binenteles, si... ma bucur ca am fost eliminat de un jucator mai bun decat mine, un jucator de doar 9 ani, un talent care are viitorul in fata.
Este vorba de Darius Movileanu din Targoviște, castigatorul acestui turneu.
Mult succes, Darius!

Valoarea celor de la Targoviște o cunoști bine .... Ai avut și ghinion să pici cu cei mai meseriași dintre ei .....:ugeek::cool::D

Back
Sus