Ar fi pacat sa nu il onorezi cu prezenta ta pe Tizu, mai ales ca, daca nu gresesc va fi primul tau turneu la open? sau nu?
Haideti dragi aradeni!! haideti la distractie
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Ar fi pacat sa nu il onorezi cu prezenta ta pe Tizu, mai ales ca, daca nu gresesc va fi primul tau turneu la open? sau nu?
Multumesc mult pentru aprecieri si pentru incredere Victor. Intradevar, dupa 13 turnee B intr-un an si jumatate, cred ca e timpul pentru urmatorul pas...turnee A.Felicitari bogdy pentru initiativa.
Ma bucur mult ca ai reusit sa organizezi primul Turneu A,demult ti-ai dorit sa reusesti sa faci unul,dar asteptarea spun eu ca a dus cu sine multa experienta acumulata in organizare,si dupa atatea turnee frumoase de tip B o sa fie o placere sa participe lumea la un turneu A organizat de tine.Sunt convins ca va iesi un concurs foarte frumos pentru ca pui mult suflet,te daruiesti foarte mult si ai toate atuurile sa iasa super.Esti singurul care tii Amatour-ul viu in Timișoara si de ce nu si in zona de vest![]()
Sper sa pot veni si eu.O sa ma inscriu cand sunt sigur ca pot veni, salutari calde din Arad![]()
Daca "antenele" mele nu dau rateuri...si vor participa si jucatorii din Resita, sigur ii va placea open-ul lui VictorAr fi pacat sa nu il onorezi cu prezenta ta pe Tizu, mai ales ca, daca nu gresesc va fi primul tau turneu la open? sau nu?
POFTIM , POFTIM ?!... N-am vazut, in anuntul turneului,nimic de genul asta, dar daca vii cu momeli dinastea, n-avem cum sa lipsim, cel putin euHelooo!!! Colegii din Deva, Oradea???????? nu veniti sa bem o bere?::))))))
Ne bucura faptul sa avem printre noi, asemenea luptatori.Posesoarea bronzului mondial cistigat in 2011 la paracanoe si proaspata campioana europeana in proba de kaiac 1 pe distanta de 200 de metri, la Campionatele Europene de kaiac-canoe desfasurate la Zagreb in iunie 2012, ne va onora cu prezenta la acest turneu.
http://www.ziarulactualitatea.ro/ev...onatele-europene-de-kaiac-canoe-de-la-zagreb/
Asadar, Lulea Mihaela - Timișoara, amatori, categoria H.
Daca zice tizu ca bem o bere la Timi, atunci vin si eu sa ciocnesc o halba cu TitiPOFTIM , POFTIM ?!... N-am vazut, in anuntul turneului,nimic de genul asta, dar daca vii cu momeli dinastea, n-avem cum sa lipsim, cel putin eu
Matei Dumitru - la amatori, daca mai sunt locuri![]()
Ciao Arpi,Salut Bogdane !
De care bere ai?Speram sa putem veni si noi : Dorog Andreea,Morar Maximilian,Varady Mark,toti la amatori.Despre ceilalti nu stiu dar sigur vor mai veni .
nu pot sa nu vin la un astfel de eveniment realizat de prietenul Bogdan care face din tot sufletul si cu mare placere orice turneu de tenis de masă
cunosc foarte bine sala de sport din Dacia langa arena Viola si bere chiar este din plin la doi pasi de sala iar cofetaria Codrina va satisface orice dorinta cu bunataturile ei....NEAGU PETRU din SACALAZ
apropo ..manea locul tau este la open nu la amatori lasa medaliile la altii care vin din urma ......
Salut Bogy... de umplu masina sigur pun si Lugoju in mishcare... sa vad cine ar fi doritor si te anunt![]()