- - - Actualizat - - -
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
EuCandidat sigur, de pe acum, daca mai este valabil titlul de "fotograf-cineast" Amatur al anului, d-l Dan Turda.
Multumim pentru efort, promptitudine, pasiune si profesionalism !
Toata stima !
Cine ma sustine?
E rusinos sa auzi asa ceva, oricare dintre noi am putea fi urmatorii pagubiti, asa ca toti ar trebui sa ia aminte, sa nu-si lase lucrurile la voia intamplarii deoarece avem din nefericire si oameni de tipul asta printre noi, iar daca hotii vor fi prinsi dati pe mana politiei si exclusi in totalitate din Amatur.Il sustin si eu pe fotograful tenisului de masa si la amatori cit si la div A , dar vreau sa spun ceva care pe mine ma doare, si anume intre noi jucatorii de tenis de masă amatori se FURA, sa furat o pereche de ghete a lui Preus care a venit din Germania numai sa joace tenis de masă (folositi), sa furat tricoul ud a lui Miron Mihai si din buzunarul cuiva si bani. E o rusine mare ca intre noi sportivii ne furam unu pe altu,doresc pe aceasta cale daca se prinde hotul sa fie pedesit aspru.
Astept parerile si comentariile d-voastra:biggrin: ( stiu,am uitat sa trec si clasamentul amatur)