AmaTur: Turneu A Turneu A Constanța - 11 august 2012 - open + amatori

Buna, as avea si eu o rugaminte sau defapt un favor: sunt la mare si nu am paleta la mine si daca poate cineva sa-mi imprumute o paleta pt a participa si eu la acest turneu?

Ultima editare:
Cine mai doreste sa participe îl rog respectuos sa o faca pâna la orele 16.00,pentru a sti câte sandwisuri sa comand,câte ape sa cumpar.

Din pacate a intervenit ceva si nu mai pot ajunge. Cu parere de rau si cu scuzele de rigoare, se retrage Radu Costica - Galați.

Am si eu o intrebare, nu exista posibilitatea ca turneul sa se transforme intr-unul B, nu? Intreb pentru ca nu mai stiu exact care este regulamentul in ceea ce priveste numarul de participanti, si ar fi neplacut sa avem o astfel de surpriza la venire
Multumesc

Am si eu o intrebare, nu exista posibilitatea ca turneul sa se transforme intr-unul B, nu? Intreb pentru ca nu mai stiu exact care este regulamentul in ceea ce priveste numarul de participanti, si ar fi neplacut sa avem o astfel de surpriza la venire
Multumesc
Nu va fi nici o surpriza,Va fi turneu - A ,se va juca open + amatori de la ora 09.30

Ma vad nevoit sa-mi cer scuze pt. retragerea lui Boaca Valentin ,deoarece nu a gasit nici un coleg cu care sa mearga la acest turneu.Inca odata.MII DE SCUZE

Se mai ?nsrie -
- Sicoe Rodica - open
- Barbu Mircea - amatori

Imi cer scuze dar trebuie sa ma retrag...am fost pana la gara si are intarziere de 60 minute trenul si nici un loc...O zi frumoasa!

Back
Sus