Domnule Nitu Victor, ne cerem scuze,nu se poate asigura meniu, doar pentru o persoana,dumneavoastra fiind singurul care a specificat acest lucru.Oricum, vor fi câte 2 sandwich-uri de participant.Multumim pentru întelegere.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
La Dumneavoastra e ca in fotbalul ''mare'': aia de ''afara'' sunt mai eficienti...Acum am sunat iarasi copilasii mei din Galați si ....tot la Hirsova erau ...numai ca pe drum inapoi spre casa ... Gata asa de repede ?!
Unde ai vazut chestia cu B-ul in regulament? Eventual poti solicita anularea turneului.bravo Enciu, bravo Titi! Se vede antrenamentul! Si bravo si lui Victoras Nitu pt.un loc in primii 8!
P.S. Daca nu s-au strans 64 de jucatori cum cere regulamentul pentru turneu A, se puncteaza ca si turneu B?
Nu stiu, m-am luat dupa tine, de unde ideea de a-l puncta ca B?in regulament 2012 se specifica ca turneele A au cel putin 64 participanti, logica e simpla! Anularea turneului? De unde ideea asta?