Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
AmaTur: Turneu ATurneu A "Cupa Chindia", Târgoviște Ed. a VII-a - 28.01.2017
C?știgă, dar are nevoie de suport moral! Cu Ropotan a făcut 9-10 de la 1-9 și a câștigat setul în prelungiri! Mulțumesc Ropotan și Rada care au înțeles că acest copil are nevoie de "suport"! Respect celor doi! Felicitări Robert! Felicitări Alex și Vișaaaaaaan! Salutare tuturor celor implicați și participanților!
Foile au ramas la Alex, care are acces mai greu la internet in aceasta perioada si nu a mai intrat pe forum, dar vom verifica rezultatele si se va corecta, daca este cazul.
L.E. S-a verificat si intr-adevar printre carcalelile de pe foaia de joc s-a constatat ca dl. Cuna a avut victorie la dl. Jimmy, in concluzie s-a modificat rezultatul si, implicit, clasamentul de pe prima pagina.
Am si eu o problema ,vineri seara(m-am retras ,am scris aici pe forum ca nu mai pot ajunge ,motive personale (un deces in familie) ) si am penalizare -2 puncte la acest turneu ,pentru ?
Am si eu o problema ,vineri seara(m-am retras ,am scris aici pe forum ca nu mai pot ajunge ,motive personale (un deces in familie) ) si am penalizare -2 puncte la acest turneu ,pentru ?