Faur Laurentiu -open -CL. daca mai este loc
Laurențiu, te-așteptăm la Dunărea de Jos chiar dacă momentan ești pe lista de așteptare - mai lipsește o confirmare 100% de la favoritul nr. 2. (avem și un wild-card la dispoziție)
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Faur Laurentiu -open -CL. daca mai este loc
Daca tot ai scos lotcile pe Dunare ai reusit sa pescuiesti pachetul ce ti l-am trimis din Passau pe Dunare in jos Marcele.![]()
"Tragică, romantică, exotică, fermecătoare, plină de aventuri și de pasiuni interzise, ?mpletind viciul și virtutea, abjecția și noblețea, Chira Chiralina este una dintre cele mai tulburătoare scrieri din literatura română și o neobosită pledoarie pentru libertate."
..Tot respectul pentru felul in care promovati turneele organizate in frumosul oras Brăila ! ...
Am citit Chira Chiralina in anii de liceu si pot sa va spun ca si astazi am in memorie "vraja" lasata de lectura acestei "minunate scrieri din literatura romana".
De atunci am ramas cu un obicei: in drumul spre mare intotdeauna trec prin Brăila si fac o mica oprire inaine de a trece Dunarea cu bacul; Imi pare nespus de rau ca nu pot participa la turneul organizat de dumneavoastra; mereu mi-am dorit raman cateva zile ca sa pot vizita orasul...
Grupe inferioare Amatori |
1. Voinea Sorin, Holbura Alexandra, Oancea Nicolae, Pascu Gabriel, Hutanu Adrian, Bolocan Daniel |
2. Mos Florin, Cojocaru Mitica, Zdrobeu Stefan, Anghel Adrian, Tihan Silviu, Carp Catalin |
3. Panaite Ionel, Stanciu Stelian, Sava Sinel, Tudorache Alexandru, Panait Adrian, Vasile Razvan |
4. Mihalcea Dumitru, Roscan Valerica, Florea Gigi, Manea Mihaita, Plaeasu Razvan, Barac Andreea |
5. Arion Costel, Brulea Petre, Samoila Ion, Pavel Nicolae, Zamfirache Ioan, Mitrofan Camelia |
6. Niculae Dan, Staicu Adrian, Zarinschi Catalin, Nicola Marian, Vasile Marian, Gaitan Tiberiu |
7. Pusca Sergiu, Staicu Dan, Ionescu Vlad, Roscan Nicusor, Podasca Traian, Ciurusniuc Costel |
8. Peiu Cosmin, Avram Nicolae, Vasile Daniel, Dinu Adrian, Tofan Marius, Stoian Nicolae |
9. Vestineanu Ionut, Manea Octavian, Salavastru Petru, Mureșan Ioan, Budescu Marian, Dobrila Petru |
10. Lefter Costel, Dudescu Andreea, Presura Marin, Mitu Manuel, Coclea Ionel, Morun Marian |
11. Berbece Bianca, Apostu Ionel, Manu Daniel, Giosan Marcel, Vasile Bogdan, Toma Andrei |
Grupe inferioare Open |
1. Sterea Viorel, Wischegg Robert, Bularda Iulian, Toma Iulian, Munteanu Octavian, Medeleanu Stefan |
2. Enciu Alexandru, Tomica Andrei, Dinca Dorinel, Pintilie Nela, David Madalina, Postudor Andreea |
3. Calin Mihai, Radu Costica, Zaharia Elena, Fratea Aurel, Patap Vladimir, Predescu Adrian |
4. Ion Marius, Nicolae Alexandru, Stanciu Alin, Dumbrava Daniel, Seikamet Hakan, Uzuneanu Costica |
5. David Dorin, Stanciu Silviu, Pizlaru Ionel, Tomica Silviu, Lungu Sandel, Chiscop Bogdan |
6. Corcoz Costin, Vina Sebastian, Faur Laurentiu, Culpedin Emir, Ionita Valentin, Enache Sorin |
Calificati in superioare | |||
VOINEA SORIN,396 | OANCEA NICOLAE,988 | HOLBURA ALEXANDRA,1630 | BOLOCAN DANIEL, |
MOS FLORIN,299 | ZDROBEU STEFAN,1636 | ANGHEL ADRIAN,792 | TIHAN SILVIU,563 |
TUDORACHE ALEXANDRU,1857 | PANAITE IONEL,405 | STANCIU STELIAN,258 | PANAIT ADRIAN,597 |
MANEA MIHAITA,1237 | FLOREA GIGI,461 | MIHALCEA DUMITRU,342 | ROSCAN VALERICA,841 |
ARION COSTEL,140 | BRULEA PETRE,184 | SAMOILA ION,724 | MITROFAN CAMELIA,3278 |
GAITAN TIBERIU,3151 | STAICU ADRIAN,367 | ZARINSCHI CATALIN,647 | NICULAE DAN,155 |
STAICU DAN,229 | PUSCA SERGIU,626 | ROSCAN NICUSOR,825 | CIURUSNIUC COSTEL,2578 |
AVRAM NICOLAE,142 | DINU ADRIAN,330 | PEIU COSMIN,612 | TOFAN MARIUS,2096 |
VESTINEANU IONUT,399 | MANEA OCTAVIAN,1532 | DOBRILA PETRU,2529 | SALAVASTRU PETRU,272 |
DUDESCU ANDREEA,1531 | LEFTER COSTEL,141 | MITU MANUEL,781 | PRESURA MARIN,319 |
BERBECE BIANCA,177 | APOSTU IONEL,851 | GIOSAN MARCEL,356 | MANU DANIEL,1631 |
Grupe superioare Amatori |
1. Voinea Sorin, Brulea Petre, Stanciu Stelian, Tihan Silviu |
2. Mos Florin, Staicu Adrian, Mihalcea Dumitru, Panait Adrian |
3. Tudorache Alexandru, Pusca Sergiu, Samoila Ion, Roscan Valerica |
4. Manea Mihaita, Dinu Adrian, Zarinschi Catalin, Mitrofan Camelia |
5. Arion Costel, Manea Octavian, Roscan Nicusor, Niculae Dan |
6. Gaitan Tiberiu, Lefter Costel, Peiu Cosmin, Ciurusniuc Costel |
7. Staicu Dan, Apostu Ionel, Dobrila Petru, Tofan Marius |
8. Avram Nicolae, Oancea Nicolae, Mitu Manuel, Salavastru Petru |
9. Vestineanu Ionut, Zdrobeu Stefan, Giosan Marcel, Presura Marin |
10. Dudescu Andreea, Panaite Ionel, Holbura Alexandra, Manu Daniel |