AmaTur: Turneu A Turneu A "Cupa Why Not", Roman - 22.10.2016

Gelu si Irina(Androgir) sunt cu treaba in Ungaria la C.E. si nu pot ajunge.Vom juca cu Donic Coach grupele inferioare si dupa aia Jola 3 stele celuloid

Cu parere de rau suntem nevoiti sa ne retragem MARCU VASILE ,SANDULEAN RUXANDRA , SANDULEAN RARES si BUTNARU MADALINA

Am primit acu cateva minute un mesaj privat de la un jucator participant la turneu care isi exprima satisfactia ca se joaca cu mingi de celuloid(pt ca nu a jucat inca niciodata cu mingi de plastic)si ma intreaba ce diferenta e in saritura mingii intre cele doua tipuri de mingi.
Profit de prilej sa postez aici parerea mea(subiectiva evident),cred ca mai sunt jucatori in aceeasi postura ca cel care mi a trimis m p ul.
Noi la antrenamente folosim cu precadere mingi de plastic pt ca partenerul meu obisnuit este divizionar B,acolo se joaca doar cu din alea.
Mingile de plastic Joola 3st au o saritura si un sunet apropiat de cele de celuloid,sfericitate ok , durabilitate cam jumatate cat una din celuloid.
Mingile de plastic Butterfly G40 3st au un sunet cam ciudat,sfericitatea e ok dar se sparg repede.Daca lovesti mingea cu cantul paletei ai sanse mari sa o spargi.Ambele tipuri mentionate costa mai mult decat suratele lor de celuloid.
Mingile Nittaku 3st plastic sunt foarte bune.Au o textura diferita, din acest motiv mi se par mai grele,parca zboara o idee mai repede si forta loviturilor e mai mare(e o parere subiectiva,evident),au o durata de functionare cam ca cele de celuloid.Partea proasta e ca au pret ridicol de mare,nu prea iti da mana sa folosesti cu asa ceva(am totusi doi amici din zona noastra care numai cu asa ceva se antreneaza)

Ultima editare:
Back
Sus