AmaTur: Turneu A Turneu A "Danuvius Nostri", Galați - 03.06.2017

Buna seara. V-as ruga sa o mutati la open pe Potarniche Bianca - Buzău. Multumesc.

Trimis de pe al meu V1_ViperS folosind Tapatalk

Trecând în revistă listele de înscrieri după primele 24 de ore prin prisma temei de anul acesta a Turneului "Dunărea Noastră", temă care se referă la descoperirea filonului nostru de latinitate, am observat printre jucătorii deja înscriși câteva nume cu descendență latină:

01. Corcoz Costin - lat. Constans = constant/statornic (adică pune multe pe masă :));
02. Radu Costică - ibidem (numai că el nu doar le pune, le și atacă);
03. Fratea Aurel - lat. Aurelius = auritul (probabil că se referă la iarbă cea aurită :D);
04. Zăinescu Corneliu - lat. Cornu = Horn;
05. Munteanu Octavian - lat. Octavian = al optulea (o fi o premoniție referitoare la poziția din clasamentul final?);
06. Găitan Tiberiu - lat. Tiberius = fiul zeului Tibru;
07. Luca Octavian - lat. Luca = lucire/luminosul, lat. Octavian = al optulea;
08. Postelnicu Ciprian - lat. Cyprianus = originar din Cipru (o mai fi un Tecuci și-n Cipru)
09. Guțu Victor - lat. Victor = învingător (bun, ne-am lămurit cine câștigă la Open);
10. Ivan Adrian - lat. Hadrianus = Originar de lângă Mare Adriatică (emigrat lângă Marea Neagră);
11. Pană Remus - lat. Remus = V?slașul (e clar, vine cu barca de la Tulcea);
12. Anton Cristian - lat. Christian = Urmașul lui Cristos;
13. Dumbravă Ovidiu - lat. Ovidius (cred că trebuie să fie văr primar cu Publius Ovidius Naso: la înscriere îl punem să ne spună o poezie);
14. Enciu Marcel - lat. Marcia/Martinus = dedicat lui Mars (zeul războiului);
15. Găitan Marius - lat. Mars (zeul războiului).

Marola Mihai-Bacău-Elite
Marola Dan-Bacău-Open

Si la munte, si la mare?
Depinde de transport? :)

Quo Vadis? Et maris et montibus?

Momentan, fiind înscriși la două turnee eu nu vă pun pe nici o listă!
Stați un pic și analizați situația, vedeți "ce și cum" cu transportul și abia apoi postați înscrierea.
La munte sau la mare.
Nu se supără nimeni atâta timp cât sunteți serioși.

Carpe diem!

Se inscriu:
Danalache Daniel - Navodari - Amatori
Mitrea Silviu
Vă mulțumim!

Back
Sus