AmaTur: Turneu A Turneu A "Danuvius Nostri", Galați - 03.06.2017

Buna ziua, se inscrie Enache Ionut din Focșani la categoria Incepatori. Va multumesc!

De gustibus ... la Danuvius Nostri! (3)

De gustibus ... la Danuvius Nostri! (3)

La "mal de bătr?n fluviu" vi se pregătește ceva.
Primul premiu propus musafirilor noștri de sâmbătă constă dintr-o porție dublă din specialitatea "dunăreană'' preparată, unde altundeva, decât în prietenul cel mai devotat al amaturistului profesionist: ceaunul. :D
Așadar, dați-vă cu presupusul. Și primul care nimerește surpriza din ceaun se va ospăta la dublu!

Adrian Iordachi - Adjud - la ceaunul avansat

La "mal de bătr?n fluviu" vi se pregătește ceva.
Primul premiu propus musafirilor noștri de sâmbătă constă dintr-o porție dublă din specialitatea "dunăreană'' preparată, unde altundeva, decât în prietenul cel mai devotat al amaturistului profesionist: ceaunul. :D
Așadar, dați-vă cu presupusul. Și primul care nimerește surpriza din ceaun se va ospăta la dublu!

Bors de peste .

Buna seara. Se inscriu la acest turneu Dragu Fanel la ''Incepatori'' si Hutanu Adrian la ''Avansati'', ambii din Slobozia. Va multumim frumos !

Nu mă pricep prea bine la organizarea competiției, dar ar putea totuși să fie facute grupe inferioare de 5, dacă numărul de mese e suficient, pentru desfășurarea mai rapidă a turneului?..
Cel puțin pentru începători, mai ales că locația e diferită..

Să nu mă înțelegeți greșit.. Nu vreau să plec din Galați așa de repede! E orașul în care mă ?ntorc cu plăcere. Am lucrat ceva ani, în tinerețea mea în SIDEX. Actualul MItal.
De fapt aș vrea să-mi rămână timp pentru a vă vizita și în locația principală, din Sala Siderurgistul și pentru a vizita orașul.

Mulțumesc!

Nu!
La turneele A si A+ Regulamentul prevede asigurarea unui minim de 5 meciuri pentru majoritatea participantilor.

Să nu mă înțelegeți greșit.. Nu vreau să plec din Galați așa de repede! E orașul în care mă ?ntorc cu plăcere. Am lucrat ceva ani, în tinerețea mea în SIDEX. Actualul MItal.
De fapt aș vrea să-mi rămână timp pentru a vă vizita și în locația principală, din Sala Siderurgistul și pentru a vizita orașul.

Mulțumesc!

Dacă vreți să vizitați și sala Siderurgistul soluția e simplă. Vă calificați în semifinalele de la începători, semifinale ce se vor desfășura la sala Siderurgistul împreună cu festivitatea de premiere. :)

Dacă vreți să vizitați și sala Siderurgistul soluția e simplă. Vă calificați în semifinalele de la începători, semifinale ce se vor desfășura la sala Siderurgistul împreună cu festivitatea de premiere. :)

Chiar că simplă!..
Numai că nu prea mi-a reușit anul acesta!..:D
Să fie Galațiul momentul meu de glorie?..

Doamne ajută!

Să ne vedem sănătoși!

Back
Sus