marcelgiosan
1971-2020
Calin Mihai
Să vezi tu cum te sui acum frumușel în barcă și ajungi pe săptăm?na viitoare, coborând pe Dunăre de la izvoare, la Galați să-ți ridici premiul, că altfel mi-ai stricat frumusețe de întrebare.

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Calin Mihai
Călin Mihai, alias Albină, B?rlad, poziția 35 în clasamentul actualizat la 01.06.2016
Ești sigur?
La Turneul "Dunărea Noastră" de anul trecut niște ieșeni au rătăcit "drumul" spre sala Siderurgistul și au ajuns la Grădina Teatrului "Nae Leonard" la Festivalul Folk la Dunăre, deși figurau în topicul înscrierilor la turneul nostru. Nu i-am trecut "absenți nemotivați" deși ne-ar fi plăcut să-i "ascultăm" un pic la masa de tenis.
Cine sunt cei doi ieșeni, care, deși n-au ajuns la Turneul "Dunărea Noastră", ne-au transmis că tenisul de masă face "cele mai frumoase picioare"?
Succes la răsfoit topicul de anul trecut!
Daca ne spun ei, ii premiezi ?
AlexAndra AndRei si Cosmin VaMan. Rasfoind, am recitit si postarile lui Bogdan Filimon si Costel Lefter. Nu pot descrie fiorul pana-n crestetul capului care m-a patruns. Ca sa nu mai vorbim de dor....