Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
AmaTur: Turneu ATurneu "A" Editia a III-a - Mediaș - 5 Noiembrie 2011 - Amatori + Open
Am o intrebare de adresat organizatorilor turneului Mediaș si al Amatur:
Este permisa participarea unor copii sub 14 ani de la "scoala de tenis" Agnita -nou infiintata prin efortul d-lui Csaba Zedler (in lipsa acestuia)?
Daca da - in ce conditii ? (cu sau fara plata taxei de participare; conditionare numerica; etc...)
Am o intrebare de adresat organizatorilor turneului Mediaș si al Amatur:
Este permisa participarea unor copii sub 14 ani de la "scoala de tenis" Agnita -nou infiintata prin efortul d-lui Csaba Zedler (in lipsa acestuia)?
Daca da - in ce conditii ? (cu sau fara plata taxei de participare; conditionare numerica; etc...)
Imi pare rau ca nu pot participa la turneu.....sper sa ne revedem la ANUL ...succes participantilor ....va fi un TURNEU interesant.....o sa urmaresc rezultatele.....succes CUGERENILOR....si va fii un TURNEU reusit....ca si anul trecut......
de la Alba iulia se inscrie la amatori PRALEA CONSTANTIN......si incearca sa revina in circuit dupa doua luni de absenta (spatele bata-l vina si bucuriile tineretii),,GIPSY KING tot la Amatori....cu traditionalul LONG LIVE ROCK AND ROLL...de la ALBA IULIA
Pentru doritori, mai am 3 locuri in masina pt. maine de la Cluj la Mediaș si retur. Cost 40lei dus-intors. Plecarea maine dimineata la ora 06.30 in fata la gara mica(CFR) din Cluj.
Tel:0744565412 sau 0721565412
Bogdan are probleme cu internetu si deaceea nu a putut posta mai sus ...Asa ca continui eu : Din Hunedoara : Mandru Bogdan (OPEN)
Pasare Mihnea si Pasare Sorin la amatori ! O sa fie Frumos ... Sper sa ne vedem cu bine ...
Bogdan are probleme cu internetu si deaceea nu a putut posta mai sus ...Asa ca continui eu : Din Hunedoara : Mandru Bogdan (OPEN)
Pasare Mihnea si Pasare Sorin la amatori ! O sa fie Frumos ... Sper sa ne vedem cu bine ...