TURNEU A LA ARAD 23 IANUARIE 2010

Re: TURNEU A LA ARAD 23 IANUARIE 2010

A fost un turneu cu jucatori putini , dar buni ( persoanele de fata se exclud :lolno: )
Grupele au fost foarte echilibrate, in multe dintre ele,departajarea facindu-se la setaveraj.
Felicitari organizatorilor, care, cu un buget mic ( dar cu suflet mare ) si fara sponsori, au facut totul, ca sa ne simtim bine....Am avut si vestiare, am avut si prosoape, am facut si dus, am baut si palinca ( si-acuma imi trosnesc urechile )....E drept ca , biciclete si fete nu ne-au dat, dar ne-am adus de-acasa.
Data viitoare, precis ca participarea va fi mai numeroasa.
Deabia astept, caci am auzit ca a mai ramas palinca.
SANATATE, PAPAPA

Intr'adevar, a fost ok. BRAVO !!!
Asteptam poze; noi astia "micii" ... 😉

jhonyqz a spus:
da deci ca sa ma laud am castigat cu toth in grupele superioare 3/2 :lol:
Nu te-ai gandit ca te-a lasat sa te bucuri ca nu cumva sa gresesti drumul spre casa?
Succes in continuare! Si la mai mare.

jhonyqz a spus:
No, nu vine nimeni cu "L-am batut pe jonyqz in primul tur eliminatoriu 3-0, care a castigat cu toth in superioare 3/2" ? :)

Antal Denes a spus:
jhonyqz a spus:
Nu te-ai gandit ca te-a lasat sa te bucuri ca nu cumva sa gresesti drumul spre casa?
Succes in continuare! Si la mai mare.
Copilul este intr-adevar foarte talentat,meciul din grupa superioara s-a jucat cat se poate de serios intre cei doi.Copilul a pierdut locul 2 in favoatre d-nului TOTH la setaveraj.TOTH-RUSU STEFAN 3-2;COPILUL-TOTH 3-2 si RUSU-STEFAN-COPILUL 3-1.
Off topic:La acest turneu am vorbit cu doctorul stomotolog PEIOV PETRU de organizarea celei de-a 2-a editii a Tuneului de tenis de masă intre medici.Domnia sa este dispus sa-l organizeze la TIMISOARA porbabil in luna MAI sau IUNIE,intr-o sala unde se afla 4 mese si unde de obicei se tin antrenamente la acest sport.Amanunte cu alta ocazie mai apropiata de luna de desfasurare a turneului si daca se va gasi o data libera in calendarul competitional.Deocamdata am vorbit in principiu.

poate da poate nu,oricum daca eram eu in situatie lor as fi facut la fel,daca chiar era sa ma calific il bateam si pe stefan si atunci nu mai aveau ce face oricum felicitari FARKAS GABOR 👏

Dar cum v-ati nimerit toti 3 (buni) in grupa superioara?
Doi dintre voi sigur nu si-au facut bine temele in inferioare.

Unul sigur care nu si-a facut tema cum trebuie in grupele inferioare ,este d-nul TOTH,care a ocupat locul 2 in grupa dupa GERGELY ANTON.In schimb s-a revansat asupra acestuia in sferturile de finala cand a castigat cu 3-1.De remarcat ca d-nul FARKAS GABOR a ocupat locul 2 in grupa inferioara iar in cea superioara tot pe pozitia a-2-a a terminat ,devansandu-l la "mustata"pe NASCU SERBAN care a pierdut surprinzator la un aparator si a acumulat la sfarsit 2 infrangeri,grupa respectiva fiind castigata pe deplin meritat de un alt "rus"-CALIN.

Da' de ce tot pui ghilimele, citezi din folclor?

MA BUCUR MULT CA V-A PLACUT TUICA MEA DE PRUNA, (MA REFER LA CEI CARE AU GUSTAT-O), SI TOTODATA IMI CER SCUZE IN NUMELE ORGANIZATORULUI, PT MICILE INCONVENIENTE DE CARE V-ATI LOVIT, SPER CA IN REST V-ATI SIMTIT BINE LA TURNEU SI SPER CA PE VIITOR SA VENITI IN NUMAR MULT MAI MARE LA ARAD, SI ASA VOM FI SI NOI MAI BINE PREGATITI.
DIN PUNCT DE VEDERE AL MECIURILOR CRED CA A FOST UN TURNEU REUSIT CU JUCATORI VALOROSI

TURNEU A LA ARAD 23 IANUARIE 2010

A fost un turneu, reusit, cu jucatori foarte bine pregatiti. Eu fiind doar spectator, am apucat sa-i urmaresc cam pe toti in actiune si am avut ce sa vad.
In legatura cu organizarea: si eu consider ca s-a reusit un lucru bun, in limita posibilitatilor existente si in ciuda vicisitudinilor. Au existat si persoane nemultumite, ca au fost prea putine sendwisuri, sau prea putina apa minerala, - dar nu trebuie sa uitam ca, - din cauza situatiei actuale (criza) si poate ca totusi acest sport minunat nu are suficinta sustinere aici in Arad -, nu au existat sponsori. Deci organizarea a fost facuta exclusiv de un om sufletist (cu putine ajutoare), care pe langa aceasta a si participat la turneu si care a facut niste eforturi deosebite, pentru chiria salii si nu in ultimul rand pentru premiile pe care le-a pus la dispozitia castigatorilor si care au fost destul de consistente. Poate singura scapare a fost faptul ca nu s-a anuntat acest lucru pe forum (austeritatea), ca lumea sa vina pregatita.
Am incercat sa ii pozez pe toti si o sa incerc sa pun pozele si filmuletele, aici. Acum e un pic cam tarziu si o sa pun doar pozele cu premierea. Dar maine o sa incerc sa le pun pe toate si nemodificate, deoarece vad ca forumul nu permite postarea unor poze de o dimensiune mai mare.

Ceasul ala de perete mergea bine?
Parca mi-i dor si mie de un turneu terminat la ora 20.30.

Abia acum am avut timp sa incarc toate pozele si filmuletele pe care le-am facut la concurs. Cine doreste sa le descarce, trebuie sa acceseze link-urile de mai jos si apoi sa faca click pe download - sa inceapa salvarea fisierelor in calculator. Fisierele sunt arhivate cu arhivatorul winRAR si trebuie dez - arhivate. Va rog sa ma anuntati daca reusiti sa le vizionati. Succes.
http://www.dump.ro/fisiere/poze-rar/177 ... rgQ32MMujahttp://www.dump.ro/fisiere/filme-rar/17 ... jpKI94OQgMhttp://www.dump.ro/fisiere/filme-rar2-r ... Q138PCB1aQ

Dragomir Paul a spus:
Am fost rugat de domnul " Priza Tok " sa descarc pozele si sa le postez direct pe forum dar cu toate ca fisierul este deja la mine in laptop nu pot face acest lucru decit cu acceptul organizatorilor.
Pozele nu sunt executate de mine asa ca e musai nevoie de un acord.
Nu-i bai,dar musai pan-la urmatorul turneu sa va de-a acceptul si sa posteze si clasamentul.
Sa auzim de bine.
Gerul batular sfantul e de vina.

Bravo Paulica-ginerica , posteaza-le pe cele de la Arad ca de la Galați am vazut cateva poze ...

Pana la aparitia clasamentului,locurile 5-8:
ROMAN BOGDAN
GERGELY ANTON
CIOBANU GABRIEL
FLORESCU ELEODOR.

Ei hai, mai fa un efort de memorie si pune si locurile 9-16.

salutari

salutari

Mii de multumiri Domnului Toth Laszlo si Domnului Farkas Gabor si sa ne mai intalnim la Arad.

Back
Sus