Turneu A la Cluj-Napoca, 12 mai

ciprian

junior
Scor reacție
1
Vârstă
57
Locație
Cluj-Napoca
Fiti linistiti, n-am uitat sa facem anuntul de rigoare 😉

Doar ca stabilim miine ultimele detalii cu sala (cautam una cit mai mare !)

Deci, pregatiti-va pentru saptamina viitoare, ca se vor da lupte grele la poalele Feleacului :twisted:

Revenim cu detalii as soon as possible.

Sar putea sa vin cu ceva despartitoare daca aveti nevoie dar inca nu am facut rost de ceva material (scheletul il am gata).

Multumim pentru ajutor. Urmeaza sa vedem exact de cite avem nevoie, dupa ce obtinem sala. Te sun eu in caz de lipsa de despartitoare !

DESCRIEREA TURNEULUI

LOCALITATEA: Cluj-Napoca
DATA: Sambata, 12 mai 2007
ORA: 09:30
SALA: sala de sport a Scolii "Ion Creanga"
ADRESA+INDICATII ACCES: str. Aleea Peana nr 2-4, cartierul Manastur - revin mai tirziu cu alte detalii de acces / harta.
TIP MESE: foarte bune (Donic cred, le vom vedea luni)
NR. MESE: 12
SPATIU DE JOC: conditii de joc foarte bune
TIMPUL MAXIM ALOCAT: intre 09:00 si 19:30
NUMARUL MAXIM DE JUCATORI ADMISI: 96
TAXA PROBABILA PER JUCATOR: 15-20 ron, depinde de nr. jucatorilor
TAXA ORGANIZARE: 0 ron
MATERIALUL DE PREMIERE: cupe, diplome
SISTEMUL PROBABIL DE JOC: grupe inferioare de 8-10 (4 calificati per grupa), grupe superioare de 4 (2 calificati per grupa) , apoi eliminatoriu. Se joaca evident in sistem "3 din 5".
NR. DE CAPI DE SERIE: conform clasamentului AMATour
INSCRIEREA PARTICIPANTILOR: preferabil pana VINERI 11 mai ora 21 sa stim macar numarul de participanti din fiecare localitate...
-forum ;
-telefonic (0745-369477->shuni sau 0740-665821->ciprian sau 0721-012229->bilutza);
-la sala, de la ora 9:15->9:45

Observatii:
- Accesul in sala se face incepand cu ora 9. Pana la ora 9.55 se fac tragerile la sorti si distribuirea in grupe. La 10 incepe concursul.
- Inscrierile la fata locului se accepta doar daca doritorii se prezinta in timp util iar prezenta lor nu perturba evolutia concursului.

Din Oradea probabil 2 sau 3 masini.

Domnilor.....
Din București este cineva interesat pentru o incursiune in Cluj? Personal as incerca sa ajung, mai ales ca pe la ultimile concursuri ...........

bafta

ps poate cu trenu'

salut

salut

tin sa va anunti ca mesele de joc sint excelente.am vazut mesele si sint donic delhi albastre cu filee donic si avem si tarcuri donic.deci o sa fie un turneu tare sper ca se joaca pe 12 mese de competitie.haideti cit mai multi fratiilor sa facem niste meciuri frumoase.VA ASTEPTAM IN ORASUL NOSTRU DE PE SOMES CLUJ-NAPOCA

salut

salut

ce faceti fratiilor nu vreti sa participati la acest turneu vad ca nu prea scrieti pe forum,moldova,miercurea-ciuc,zalau,bistrita nu ati dat nici un semn de viata :(

Re: salut

Re: salut

Mno, pai de la Bistrița venim sigur 4 persoane, deocamdata:
Apian Florin
Sargu Mihail
Scurtu Nicolae
Apian Vasile
Asa s-a nimerit, sa fie plecati o parte din cei care participa mai des la turnee...

Servus nah!

Ciucanii vor fi prezenti cu (minim) urmatorii:Pui Daniel
Farkas Lorant
Antal Laszlo
,si sant inca vreo 4 pingponghisti in asteptare, sa speram ca venim toti!

Na servus!

Suni fi pe faza ca te sunam sa ne ghidezi!! :shock:

Back
Sus