ANULAT Turneu " A " la Gura Humorului ANULAT (1 Cititor)

Privind de departe, am impresia ca minunea asta de statiune se pregateste special pentru turneul nostru de tenis de masă!
Toate facilitatile posibile sunt la indemana: ski,, sanie, plansa, punga, patinaj, piscina, drumetie, excursii, serbarile zapezii, spectacole, toate par pregatite sa primeasca amaturisti si prieteni gata de distractie intr-un week-end de vis!
Atatea posibilitati concentrate intr-un singur orasel care ne primeste cu bratele deschise, la mai putin de doua ore de Bacău, Iași, Piatra Neamț, Botoșani, Bistrița!
Mai ca-mi vine sa urc in masina si sa conduc cale de 500 de km ca sa pot spune “Et in Arcadia ego!”
Multumesc pentru cuvintele frumoase! Nu-i chiar asa departe nici de capitala. Noi avem pe aici prin Bucovina o vorba: " Vedi Gura Humorului e poi muori"...

De la Vatra Dornei
Hagatis Andrei amatori
urmeaza si lista celor din Vatra Dornei care vor participa

bai vasile,ce facusi mai.ai pierdut startul,te`ai inscris al doilea.:))
incerc sa ajung si eu.hai ai nostri!!
am ratat prima inscriere dar nu ratez ocazia sa scriu (cu aceasta) o mie de ,,scrisori" pe aici,:D
---------- Post added 03.02.2012 at 16:37 ----------
din Straja: Hasna Cosmin la copii

Corneanu Sorin, amatori - Botoșani (speram sa putem ajunge...dezastru cu drumurile in zona noastra !)

Parca-i un pic mai usor de la Brașov :) ... Botoșani-Suceava era cam 'varza' si anul trecut in vara.

Si eu care ma gandesc sa vin de la Brașov ... :)
Dezastrul e intre Botoșani si Suceava... posibil ca dupa Suceava sa fie ceva mai bine. Drumarii nostri nu prea fac fața conditiilor de anul asta ! I-au prins un pic nepregatiti... probabil ca se asteptau la canicula.

Tocmai se anuntase vreme rea pentru sfarsitul saptamanii (cod portocaliu) si vroiam sa-ntreb daca e posibil sa se reprogrameze turneul dar vad ca tocmai s-a luat aceasta decizie...normala zic si eu !
Asadar ne revedem pe 25 februarie.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus