Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Se poate suplimenta nr de locuri la Amatori? M-a rugat un bun amic sa-l inscriu si n-as vrea sa-i dau sperante degeaba
Inscrieti.va "bunul amic"...poate prinde loc...pana joi aflu dk ajung sau nu...si se face loc...speranta moare ultima!Salut! Bunul amic este cumva Apostu Ionel din Brăila? Oare se mai desfasoara concursul daca Apostu Ionel nu se prezinta ? #ApostuIonel
Bună seara
Pentru că Ana Roșoga nu prea vrea sa vina la turneu, îl înscriu pe Aponrtu Ionel
Bianu Ionel, Amatori-Brăila
Mie imi place la Brăila...dar...sa vad dk o sa mi se arate.n stele sau nu, sa vin la Br sau...dk ajung pe la munte, poate gasesc un turneu prin preajma...doar e musai, in bagajul de munte sa fie mereu rucsacul de tenisBună seara
Pentru că Ana Roșoga nu prea vrea sa vina la turneu, îl înscriu pe Aponrtu Ionel
Buna seara..ma retrag...(ma duc la Ploiești, de data asta..ca e muntele mai aproape....succes tuturor si mai ales lui Apostu Ionel
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk