AmaTur: Turneu A Turneu A "Magic Spin", Brăila - 25.02.2017

Nu prea am mai scris randuri cu substanta [continut] de valoare .O fac acum fratilor mi s-a facut dor de joc in concurs .Nu sunt prea perfect cu jocul ....nici cu sanatatea dar vreau sa vin cu placere ...Timpul va demonstra daca mai am loc in amatur ...dar de dor IMI ESTE. Consideratie dragi amaturisti...

Cei care sunt acum pe lista de așteptare să stea liniștiți. Putem suplimenta cu 2 până la 4 mese capacitatea Sălii Polivalente dacă e cazul. Vom anunța "exact ce și cum" - Joi 23.02.2017.

Caz én care putem să-l înscriem liniștiți pe #Apostu Ionel! :D

Domnilor, fara sa fiu impertinent sau off-topic, va cerem cu umilinta sa ne imprumutati si noua, la Ploiești, unul-doi sau macar trei #Apostu Ionel, doar atat ne mai trebuie ca sa completam locurile la "B"-ul (pardon de expresie!) de la Ploiești.

Multumim anticipat! :)

Fratilor ,se vede ca mergeti la Tanti Elvira!-altfel nu dadeati asa buzna!As fi venit si eu ,dar am competitie la Constanța -Succes!!

Se retrag : Bularda Iulian ,de la Elite
Hogas si Iosif de la Open, toti din Barlad

O intrebare pentru organizatori, se va juca cu mingi din celuloid sau din plastic?
Am citit anuntul turneului dar am mai citit pe undeva, nu mai retin unde, ca incepand cu anul acesta s-a trecut la mingi din plastic in Amatur, cel putin la A-uri.

O intrebare pentru organizatori, se va juca cu mingi din celuloid sau din plastic?
Am citit anuntul turneului dar am mai citit pe undeva, nu mai retin unde, ca incepand cu anul acesta s-a trecut la mingi din plastic in Amatur, cel putin la A-uri.

Celuloid.

Se retrag din Comănești
Anastasiu Constantin
Darie Daniel

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

L-am trecut pe Ditu din Onesti ieri la open si nu vad nimic pe lista de asteptare. si azi il trec si pe colegul meu Palaghita Remus la amatori poate gasim un loc.

L-am trecut pe Ditu din Onesti ieri la open si nu vad nimic pe lista de asteptare. Si azi il trec si pe colegul meu Palaghita Remus la amatori poate gasim un loc.

Nu-l vezi pe lista de așteptare de la Open din cauză că e pe lista principală la Elite. :)
(MP=27,29)

Back
Sus