Antal Denes
senior
Re: Turneu A" - Mediaș - 16 oct. 2010
Felicitari tuturor participantilor si organizatorilor de la cei mai tineri din Ludus pana la cei mai varsnici .
:yawn:

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Mersi pentru felicitari,Denes bacsi.Mai ales ca am reusit prima mea victorie,din cele 7 participari,in fata unui "ierbar"!!!Tin sa subliniez in mod cu totul special ca la acest turneu am fost martor la una dintre cele mai frumoase partide,de pana acuma,cea dintre D-na Sicoe si Fane Rusu.Intalnirea dintre ei a intrunit toate atributele unei partide de top:spectaculozitate,acuratete,strategie,daruire,concentrare maxima si, in final, victoria meritata a Rodicai!Dar pe langa aceste aspecte,pur sportive,se cuvine sa apreciem munca titanica a organizatorilor,si nu ma refer doar la acest turneu,pentru ca totul sa fie OK!!!Un sincer BRAVO lui Dragos,lui Darie,lui Gabi si colaboratorului "universal"in persoana lui Florin Apian.Prezenta numeroasa si selecta a contribuit din plin la reusita acestui turneu,iar aici se cuvine sa adresez un sincer bravo "marinarilor" Stefan si Dragos care sunt aproape nelipsiti de la nici un turneu!Sa ne vedem sanatosi si la anul!!!Va salut cu respect pe toti!Antal Denes a spus:Putem consemna si calificarea dl. Csaba Z. in gr. sup. cu o victorie felicitari si la mai mare .
adimucu a spus:multumesc domnului Antal care m-a facut sa traiesc o experienta unica, administrandu-mi o corectie rusinoasa chiar si pentru cel mai amator turneu, atunci cand m-a batut un set la zero...!!! dar tot nu ma las de tenis.....
JOS IERBARII!!! :lolno: :biggrin: :lol:
chiar daca ati crezut ca m-am suparat, de fapt chiar mi-a facut placere. sunt nemultumit doar pentru ca, probabil, v-ati plictisit foarte tare cand ati jucat cu mineAntal Denes a spus:adimucu a spus:multumesc domnului Antal care m-a facut sa traiesc o experienta unica, administrandu-mi o corectie rusinoasa chiar si pentru cel mai amator turneu, atunci cand m-a batut un set la zero...!!! dar tot nu ma las de tenis.....
JOS IERBARII!!! :lolno: :biggrin: :lol:Nu a fost cu intentie , chiar la insistetele colegilor tai de pe margine in acel set n- am folosit acea fata deloc si cand am servid de pe rever am intors paleta .
Data viitoare va fi mai bine , spor la joc .![]()