AmaTur: Turneu A Turneu A - Mediaș - 26 sep 2015

Ok FELICITARI ati facut pe cineva fericit ieri in spetă pe Alin.oricum sunteti o mare campioană FELICITARI.

Mediașul cu oameni lui m.a facut sa simt bine paleta. Multumesc celor care m.au sustinut si in special lui Florin Apian

Un mic cadou pentru Dragos si Florin, pentru toti participantii si pentru toti privitorii.

Va rog sa aveti o viata frumoasa.

Ultima editare:
Turneu frumos , participanti valorosi , prieteni dragi , zi deosebita . Pacat ca de aceasta data participarea a fost mai restransa , dar valoarea a fost tot la rang superior . Felicitari nea Costica Cernejenco pt rezultat , care e o incununarea a perseverentei si pasiunii pt sportul favorit - si la mai mare , ca ai demonstrat ca se poate . Un salut respectuos si jos palaria pt prietenul mediesean Lucian Dordea care a cam scos untul din mine in eliminatorii si un gand bun pt prietenul sighisorean Florin Samoila care ma adora cand sunt in cealalta parte a mesei de joc :D . Cateva poze pt cei care vor sa aiba amintiri sau pt cei care nu au participat dar sunt amatori de imagini :

Felicitari invingatorilor!
Cinste lor,invinsilor,caci va veni si vremea lor!
Bravo Agnita!Data viitoare va fi,cu siguranta,mai bine!

ca intotdeauna la Mediaș, a fost un concurs linistit cu doi organizatori care si-au facut treaba in mod discret...creindu-ne conditii sa ne simtim bine....
Multumim....asteptam urmatoarea intalnire ;)

Un video..daca a filmat careva finala..

buna ziua ,
incerc sa va spun din Finala in care am jucat cu d-nul Alin .....primul set ,s.a jucat un pic a pin-pong, iar al doilea set am gresit cateva serve..s.a.md., iar restul seturiilor....S.A INCEPUT CU BALOANE.. , eu la 1metru 30 fata de d-nul Alin care cred ca are aproape 2 metrii, si asa sau format baloanele cam de vreo 3 metrii fata de inaltimea mea , si a trebuit sa renuntttt...cam asta a fost FINALA....

Vineeee !

Mi-a venit tarziu ideea sa filmez, dar asa a fost tot meciul ... cu mici scapari, cand a mai tras cate unul de frica de a nu taia afara :)

Felicitari celui mai tanar participant la turneu - Rozenfeld Robert - Cluj Napoca, pentru curajul si ambitia cu care a luptat si jucat fiecare minge ... si pentru cho-urile care au facut deliciul publicului spectator !

Multumesc d-lui Apian pentru ,,promovarea'' jocului meu desi sunt putin nemultumit ca nu a filmat meciul cu Tokos Pal din grupa superioara unde amandoi am facut un un meci ofensiv de senzatie.

Doamna Rodica noi oricum vă apreciem dacă câștigati dacă nu câștigați cei din Toplița vă admiră.

Back
Sus