Daca prind loc la Elite, ramane valabila solicitarea anterioara. MultumescRog transfer la Elite intrucat am vazut ca incepe dimineata - Remus Gagiu - Open --> Elite
Multumesc!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Daca prind loc la Elite, ramane valabila solicitarea anterioara. MultumescRog transfer la Elite intrucat am vazut ca incepe dimineata - Remus Gagiu - Open --> Elite
Multumesc!
Nu exista un jucator cu acest nume in Amatur. Probabil ati vrut sa scrieti Cernat Gheorghe?Se retrage Cernat Gelu, Open, Bucuresti
Cernat Gheorghe, da, scuzeNu exista un jucator cu acest nume in Amatur. Probabil ati vrut sa scrieti Cernat Gheorghe?
Te rog sa te mai inscrii o data, cu nume si prenume.Când se vor actualizat listele ? Întreb pentru că m-am înscris și eu și nu apar in lista de așteptare . Mulțumesc frumos.
Cosoiu Traian Ștefan București, hobby. MulțumescTe rog sa te mai inscrii o data, cu nume si prenume.
Are MP=38.53 - Inscrie la EliteTigau Dan, București,open
Esti inscris, lista va fi actualizata in seara asta.Cosoiu Traian Ștefan București, hobby. Mulțumesc