Imi pare rau ca se retrage Lilian,sper sa nu o faca si altii,pt ca venim cu vesti foarte bune.Eu cred ca numarul participantilor se va dubla la acest turneu .......
- - - Actualizat - - -
Asa cum vi-am spus saptamana trecuta,am zis ca o sa revin cu noutati despre stadiul salii..... dupa ce am discutat astazi cu investitorul-nu o sa-i dau numele-dar pot sa va spun pe incredere ca este un om deosebit.Dansul mi-a trimis acum cateva momente ultimele poze cu sala nou-inaugaurata in Oradea.Mentionez ca astazi am vazut personal sala cu dansul pe post de ghid...si o sa va las pe voi sa va spuneti parerea...Acest om a facut intr-o zi cat altii in 10.......
- - - Actualizat - - -
Lucrez acum la comprimarea pozelor......
Am vazut o sala care are urmatoarele....le-am si pipait sa vad daca sunt reale....
1;10 mese joola 3000 sc noi albastre
2.filee noi
3 vestiare renovate;albe,curate,cu dusuri,etc
4.lumina foarte buna
etc....intr-un cuvant..tot ce ai nevoie pt un turneu reusit...este aceeasi sala pe care ati vazut-o sapt trecuta dar cu alta fata......
- - - Actualizat - - -
Vezi atașament 3486
urmeaza si alte poze
- - - Actualizat - - -
Ma bucur ca dansul a avut incredere intr-un-oarecare-si mi-a trimis personal aceste poze.D-l Horia m-a asigurat ca se va implica direct in organizare,si va fi prezent la ora de incepere a turneului pt a cunoaste toti paticipantii.....Este bine atunci cand neghina este separata de grau.....
- - - Actualizat - - -
Vezi atașament 3487
acestea sunt vestiarele