AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ PITESTI - 18 aprilie 2015

Cionoiu Cristian - Ciuca Dan (Inferioare Open)

Cionoiu Cristian - Ciuca Dan (Inferioare Open)

In primul rand felicit campionul de la începători ,Marocico Marius si întreaga echipă de la Fagaras, apoi organizatorii turneului care din cei 35 Ron nu au găsit o cafea si un sandwich plus timpi mortzi la greu .Slaba organizare !

Felicitari campionilor amatori.Locurile 1 si 2 -Campina-locul unde se pare ca tenisul de masa e dus la nivel de fanatism religios.
Miron Andrei-medalia de argint la A+,de acum openist cu acte in regula-se vede munca lui Liviu,tatal,ierbarul absolut al amaturului,un aparator de exceptie care a dus iarba la nivel de arta si a facut din ea o arma de temut.

Eu nu am vazut " timpi morti"
Mesele au fost ocupate tot timpul...asta inseamna ca organizatorii au facut tot ce le a stat in putinta...

Recunosc ca si mie mi a fost sete dar nu cunosc detaliile legate de bugetul unui concurs
Sigur domnul Toma ne lamureste...
Stima

cine e mOdest in dorinte e Bogat in muLtumire.Cine avea nevOie de apa plata caND bereA ciucas era 3 lei !?
Un Turneu in cAre cauti sa te Regasesti sanatos este un turneu rEusit.

Nu stiu cine este domnisoara/doamna din imagine dar cand ai astfel de ajutoare la pupitru cred ca este o adevarata placere sa organizezi concursuri de tenis de masă ! Domnul Toma Florin este tot un zambet ! :)

P.S. Pana si domnul Dinicescu (din stanga imaginii de sus) se uita cu admiratie la domul Toma Florin !

Apropo mie imi place BBR (Berea Bruna Romaneasca) ! :)

Wischegg Robert - Barbulescu Bogdan (Inferioare Open)

Wischegg Robert - Barbulescu Bogdan (Inferioare Open)

Eu nu am vazut " timpi morti"
Mesele au fost ocupate tot timpul...asta inseamna ca organizatorii au facut tot ce le a stat in putinta...

Am intrat acum sa vad daca s-au terminat semifinalele dar constat cu placere ca s-a incheiat concursul.
In pauza dintre inferioare/superioare aveam timp s-ajung acasa la cina ! 5 ore am stat....

Adevarat, mesele au fost ocupate tot timpul.

Atmosfera placuta, lumina suficienta, jucatori de calitate, suporteri de invidiat, in general a fost ok doar ca a fost ales prost sistemul de joc. Imi dau doar cu parerea, va rog sa ma iertati.

Respect.

Sorescu Deian - Constantin Teodor (Inferioare Open)

Sorescu Deian - Constantin Teodor (Inferioare Open)

Sorescu Deian - Barbulescu Bogdan (Inferioare Open)

Sorescu Deian - Barbulescu Bogdan (Inferioare Open)

cine e mOdest in dorinte e Bogat in muLtumire.Cine avea nevOie de apa plata caND bereA ciucas era 3 lei !?
Un Turneu in cAre cauti sa te Regasesti sanatos este un turneu rEusit.

Imi amintesc de Star Wars (filmele copilariei)... Mai precis, de Yoda...

Ultima editare:
Wischegg Robert - Avram Victor (Inferioare Open)

Wischegg Robert - Avram Victor (Inferioare Open)

Un turneu foarte puternic la care am participat cu placere.
Pacat pentru alegerea grupelor superioare din 3 ( eu unul am asteptat aproape 5 ore pana reluat jocul dupa inferioare ).
In rest, felicitari tuturor: participanti, castigatori si organizatori!
Si nu uitati: FORTA VINE DIN INTERIOR!

Echipa din Oravita va multumim ptr buna organizare iar colegului nostru din Resita,Sorescu Deian felicitari si multe succesuri pe mai departe!!Ne bucuram ca noi Caraseni(Oravita si Resita)putem sa venim la asa turnee frumoase si cu jucatori foarte buni si sa incercam sa nu ne facem de rusine!!Felicitari tuturor si sa ne vedem cu bine pe mai departe!

Back
Sus