Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
AmaTur: Turneu A+Turneu A+ Regional, Ziua Națională AmaTur - Zona 7 Open, King Pong, 5.09.15
Ceau bogy! no eu ii inteleg pe colegii nostrii,concedii vacanta,timp cu familia,ai si tu dreptate,dar uite si eu as fi participat daca nu eram plecat din zona!! Oricum bafta multa tuturor si cum ai zis tu cel mai bun sa castige!! Sunt convins ca va iesi un turneu super organizat marca Gergo!Bafta domnilor ,sa va distrati!!!) La king Pong e tot timpu totul a la cart,la superlativ!
Eu propun sa se facă o lista de înscrieri după localității pentru transport. Eventual aranjam și un transport din gara pentru cei care aleg un mijloc de transport fără riscuri.
Din câte știu eu drumul Timișoara Oradea e ok și durează maxim 3 ore cu pauze mari de țigări și pe lista de înscriși văd un singur curajos din Timișoara , sigur se poate optimiza!
Buna ziua!
Am inceput turneul cu putina intarziere, dupa ce condus de Roman Bogdan
am urat toti "La multi ani!" ligii AMATuR cu cate un pahar de sampanie!
Eliminatorii OPEN 1. Roman Bogdan
------------------------- Roman Bogdan 3-0 16. Bye
-------------------------------------------------- Roman Bogdan 3-1 9. Nutiu Mihai
------------------------- Balogh Attila 0-3 8. Balogh Attila
--------------------------------------------------------------------------- Roman Bogdan 3-0 5. Birtalan Robert
------------------------- Birtalan Robert 3-0 12. Ciublea Vichente
-------------------------------------------------- Birtalan Robert 3-0 13. Bye
------------------------- Avram Victor 0-3 4. Avram Victor
3. Balog Andreea
------------------------- Balog Andreea 3-0 14. Bye
-------------------------------------------------- Balog Andreea 3-2 11. Kovacs Ferenc
------------------------- Kovacs Ferenc 3-1 6. Popa Radu
--------------------------------------------------------------------------- Balog Andreea 3-0 7. Gergely Anton
------------------------- Gergely Anton 3-2 10. Spatariu Daniel
-------------------------------------------------- Gergely Anton 3-1 15. Bye
------------------------- Craciun Calin 0-3 2. Craciun Calin