AmaTur: Turneu A TURNEU A Targu Mureș 10 septembrie 2016 O+A - CUPA TT CONCEPT ADIAL Targu Mureș ed.VI

Felicitari castigatorilor si felicitari organizatorilor pentru un turneu ireprosabil.

Adial, felicitari!
Unde ne primesc oameni cu inima mare, parca uiti mai usor ca un cho mai tare a decis poate soarta unor cupe, ca ai servit pentru finala simtind carcelul triplu mai mult decat piciorul de baza, sau ca o prietenie faina e pe cale sa se duca din cauza unei punct la care n-am avut hawk-eye sau cum ii zice la minunea care poate zice si la inceput de set daca mingea a fost la 0.1 sau la 0.0 mm de tus...
Felicitari categoriei unde se joaca frumos, ne pare bine ca putem vedea la lucru :) si openplusul, dar merita de felicitat si cei care urca in eliminatoriu fara antrenament des (Valer C), sau amatorul care in 8 zile bate doi divizionari (Feri D).
Felicitari deci, tutoror. :-)
Iar personal, merci in primul rand domnului care m-a ajutat in ambele dati cand carcelul era mai tare (+ Andrei si Ovi pt ca ati asigurat prezenta sa), dar si lui Sorin, si colegilor din Sanpaul. Iar pt ca meciurile-s aproape atat de importante ca samatatea, merci celor care m-au limitat la 2 victorii in inferioare si 1 in superioare, dar si celor care s-au dovedit nuci foarta tari.
As avea cateva concluzii: Ieri am simtit pe propria piele ce bine e ca e obligatorie asistenta medicala. La amatori incepe sa fie foarte echilibrat de la superioare-n sus, si astfel, extrem de solicitant si obositor. Daca sistemul nu se scihmba, org trebe eliminat grupa superioara, ori favoritii sa nu joace-n inferioare. (nu glumesc) Nu stiu daca ajunge informatia la coordonatori, dar la fiecare turneu ma lovesc de parerile ca juniorii si divizionarii sa joace separat de cei care nu tinem corect paleta-n mana... M-am confruntat cu problema fetelor interzise deja + a deterioratelor, dar cred ca in ambele privinte regulamentul circuitului urmareste o.k. logica fireasca. Daca mai spun ca simpli participanti sunt deranjati de cei care se inscriu 5 sau 10 si unii dintre ei afla cu 5 minute (si nu zile) inainte de turneu sau de termenul de retrageri ca sunt de servici sau la nunta sau nu se pot duce farb colegi. Cred ca directia buna e cea incercata de Dan Chirap sau un termen de retrageri in ziua de miercuri.
Sanatate si antrenamente cu spor! :)

Va rog sa modificati pozitia in clasament open Crainic Adrian apare cu 1 victorie in superioare desi am avut O victorii .Rezultatul din gr superioare a fost Crainic vs Vitan Vasile 1-3 nu 3-1

Va rog sa modificati pozitia in clasament open Crainic Adrian apare cu 1 victorie in superioare desi am avut O victorii .Rezultatul din gr superioare a fost Crainic vs Vitan Vasile 1-3 nu 3-1

In "meseria" asta a noastra lucram de multe ori cu materialul clientului, care in cazul de fata arata asa:

Modific si postez.

Clasament Open

1.
Sorescu Deian - Resita.jpg
Sorescu Deian - Resita
2.
Sicoe Rodica - Cugir.jpg
Sicoe Rodica - Cugir
3 -- 4
Oroszlan Richard - Targu Mures.jpg
Oroszlan Richard - Targu Mureș
Zamblau Ionut - Cluj Napoca.jpg
Zamblau Ionut - Cluj Napoca
5 -- 8
Simon Csaba - Targu Mureș
Apian Florin - Bistrița
Vitan Vasile - Târnaveni
Muntean Alin - Târnaveni
9 -- 12
Zelariu Petru - Târnaveni
Daniel Zsombor - Targu Mureș
Oprea Adrian - Lugoj
Cocean Valer - Baraolt
13 -- 18 1v gr.sup.
Irsai Istvan - Targu Mureș
Jozsa Zoltan - Odorheiu Secuiesc
Molnar Tihamer - Târnaveni
Zidar Victor - Reghin
Petho Mihaly - Racosu de Sus
Denes Ferenc - Praid
19 -- 24 0v gr.sup.
Moldovan Cristian - Târnaveni
Teleki Zsolt - Cluj Napoca
Crainic Adrian - Orastie
Benyi Crinel - Târnaveni
Ciurca Sorin - Târnaveni
Lorincz Ferenc Attila - Sanpaul
25 -- 3v gr.inf.
Popet Doru - Timișoara
26 -- 27 2v gr.inf.
Polotca Stefan - Sangeorgiu de Padure
Moldovan Alexandru - Târnaveni
28 -- 33 1v gr.inf.
Mathe Mihai - Ludus
Medve Mihai - Reghin
Sipos Ferenc - Targu Mureș
Dabacan Dorin - Târnaveni
Ungvari Evelyn - Targu Mureș
Vida Attila - Cristuru Secuiesc
34 -- 37 0v gr.inf.
Fazakas Attila - Toplita
Cont Cosmin - Gherla
Bleoca Marius - Târnaveni
Parcalab Mihai - Bistrița

Grupe superioare Open

Gr.superioara nr. 1
Nume si prenumeLocalitate
1​
2​
3​
4​
V​
Loc​
1SORESCU DEIANRESITA
3-1​
3-1​
3-0​
3​
1​
2MOLDOVAN CRISTIANTARNAVENI
1-3​
1-3​
2-3​
0​
3APIAN FLORINBISTRITA
1-3​
3-1​
3-0​
2​
2​
4DENES FERENCPRAID
0-3​
3-2​
0-3​
1​
Gr.superioara nr. 2
1​
2​
3​
4​
V​
Loc​
1SICOE RODICACUGIR
3-1​
3-1​
3-0​
3​
1​
2DANIEL ZSOMBORTARGU MURES
1-3​
3-0​
3-1​
2​
2​
3JOZSA ZOLTANODORHEIU SECUIESC
1-3​
0-3​
3-1​
1​
4BENYI CRINELTARNAVENI
0-3​
1-3​
1-3​
0​
Gr.superioara nr. 3
1​
2​
3​
4​
V​
Loc​
1SIMON CSABATARGU MURES
2-3​
3-1​
3-0​
2​
2​
2ZAMBLAU IONUTCLUJ NAPOCA
3-2​
3-2​
3-1​
3​
1​
3ZIDAR VICTORREGHIN
1-3​
2-3​
3-1​
1​
4LORINCZ FERENC ATTILASANPAUL
0-3​
1-3​
1-3​
0​
Gr.superioara nr. 4
1​
2​
3​
4​
V​
Loc​
1OROSZLAN RICHARDTARGU MURES
3-0​
3-0​
3-1​
3​
1​
2OPREA ADRIANLUGOJ
0-3​
3-1​
3-1​
2​
2​
3MOLNAR TIHAMERTARNAVENI
0-3​
1-3​
3-2​
1​
4TELEKI ZSOLTCLUJ NAPOCA
1-3​
1-3​
2-3​
0​
Gr.superioara nr. 5
1​
2​
3​
4​
V​
Loc​
1IRSAI ISTVANTARGU MURES
3-0​
1-3​
1-3​
1​
2CRAINIC ADRIANORASTIE
0-3​
1-3​
1-3​
0​
3ZELARIU PETRUTARNAVENI
3-1​
3-1​
2-3​
2​
2​
4VITAN VASILETARNAVENI
3-1​
3-1​
3-2​
3​
1​
Gr.superioara nr. 6
1​
2​
3​
4​
V​
Loc​
1MUNTEAN ALINTARNAVENI
3-2​
3-1​
3-0​
3​
1​
2PETHO MIHALYRACOSU DE SUS
2-3​
3-2​
0-3​
1​
3CIURCA SORINTARNAVENI
1-3​
2-3​
0-3​
0​
4COCEAN VALERBARAOLT
0-3​
3-0​
3-0​
2​
2​

Am primit prin Facebook mai multe poze de la Bianca Stancovici, dar n-am avut timp ca sa le developez pe toate. Iata o prima-parte: :)

Back
Sus