AmaTur: Turneu A TURNEU A Targu Mureș 14 septembrie 2013 open - amatori - CUPA TT CONCEPT Targu Mureș

Multumim lui Ovidiu pentru ... umor, iar "bobocului" Dan pentru ... graba de a-si asigura un loc la ... editia viitoare a Cupei TT Concept. Faptul nu poate decat sa-i maguleasca pe organizatorii editiei inaugurale a turneului sus amintit si sa le acorde girul lucrului bine facut.
Lasand gluma, sunt convins ca este o eroare de .... incepator (sa ma scuze Dan). Deci, unde (la ce turneu) vrei sa te inscri, totusi ?

Puscas Claudiu targu mures -- a jucat cu mine in grupa cu o paleta hoby fara ca fetele sa prinda nimic doresc sa ai donez o paleta din partea mea si a dlui Giulesti pt a putea practica acest sport cu o paleta mai buna ...profi si un echipament la fel ! daca al cunoasteti va rog postati un nr de tel pt a putea lua legatura cu el pt expedierea coletului ! multumesc !!

si chiar nu il cunoaste nimeni din targu mures ???

CAT a costat sticla cu vin si unde ati tinuto ca eu nu am vazuto:lol:

Nu au fost de vanzare. Au fost suveniruri in pachetele de tombola si premii. Speram ca tura viitoare sa fiti pe podium sau sa castigati cel putin la tombola.;)

Doamne ajuta ,poate am sa am noroc data viitoare,sigur am sa vin ca m-am simtit foarte bine la voi.Va salut

Cu mandrie anuntam ca am reusit sa finalizam festivitatea de premiere. Intr-un cadru specific acestui sport D-nul Farkas Gabor recent intors de la un turneu de prestigiu (felicitari Florine) a intrat astazi in posesia medaliei si a diplomei. D-nul Farkas Gabor a fost sustinut de niste prieteni care si ei au reprezentat ieri Targu Mureșul la Bistrița.

Acum putem sa ne gandim la turneul urmator.
Va salutam. TT Concept

Back
Sus