Re: Turneu A, Topoloveni - 13 februarie 2010
Pauulee aam aaflaat!Eu stiu cine v-ancurcaaat!Omleta voastra a fost lungita intentionat,razesita,de catre bastinosi, locali ca sa zic si care erau,Valerici si Valerice ce dezmatuiau pe moastele lui Valentin de Mangalia,intr-un joc de lapte gros,EL GRANDE DEL KIRI,mangaliotul abandonat din greseala de numaratoare la plecarea celorlalte zane mangaliote.Asa.Valericii l-au blocat pe KIRI al nostru,pentru ca parcase gresit langa Valentinele lor transmitandu-le prin mustata-i data cu bomboana Ging-Seng,unde<radioctive> de "hai la Kiri vino-ncoa,sa visezi Mangalia".Astia ,Valericii,stiau de omleta voastra si l-au obligat pe Kirutul meu sa va aleaga ouale si ca sa fie din acelea stresate.Aici Kiri a fost amaturist pana la moarte:-a topspinat ouale stresate pe masa Valericilor(in momentul asta tu inlacrimat cantai"-da mii mi foamiiii..")apoi v-a ales ouale nestresate dupa ce vi le-a numarat bine,ca sa fie acolo nu de alta,si le-a contrat "cum numai el stie, din bazin catre bucatarie".Apoi,de aici, povestitorul care eram, am pierdut legatura telepatica cu bravul nostru samurai iar el a pierdut legatura si cu Terra.Astept cartea autobiografica a zanului meu Kiri,si-o sa va relatez si cu ce va amestecat ouale nestresate,care-au fost, dar tare mi-e teama ca...