AmaTur: Turneu A TURNEU A - Zilele Orasului Valenii de Munte - 7 mai 2016

pentru Buzatu Vasile, eu nu zic ca sa nu joace unde vrea ,sa joace , dar eu cred ca jucând la amatori , se joaca pe banii nostrii ( taxa de participare ), nu credeti !!? Sub alta forma de idei, eu nu-l cunasc pe d-ul Pietris , nici nu stiu cum joaca, dar nici nu am temere de jocul dansului , chiar daca am MP 9 . cu respect ptr. toata lumea !!

Stiati ca D-L PIETRIS nu bea alcool, nu fumeaza, nu pierde nopti, nu a lucrat la stat sau patron, a crescut si implicit s-a hranit cu ... porumbei, si-a clatit doar cu palinca Tutti Frutti cavitatea bucala, are dinti naturali (75), nu a lucrat un minut la stat sau patron ? Respect pe viata, tinere !:)

ptr. Gigi Spin, d-le Gigi nu are nici-o treaba calitatile d-lui despre care facem vorbire , cu tenisul de masa ,eu in viata mea, am mancat normal, am baut normal, am f..normal , am lucrat la stat 40 ani , am facut mai tot ce-a fost normal , dar asta nu are legatura cu tenisul de masa, respectiv concursul nostru (nu trebue impus aici ). De altfel, il felicit pentru starea sa de sanatate si va urez la toti SARBATORI FERICITE , PASTE FEICIT !!!!

- - - Actualizat - - -

PS. D-nu Gigi, mai taiati din iarbaia ca ne-ai omorat !!! PASTE FERICIT !!

Mai incerc unul, cine știe, poate-poate:
Dragoș STEFAN - Ploiești, amatori

ptr. d-nu Edy Alexmannnn, nu esti scapat !!!! te astept la cotitura , cu verdeata cu tot !! daca nu-ti puneai verdeata, erai mancat de tot Ploieștiu ( toti colegii tai ) , ai grija nu esti scapat , roagate sa nu dea vreo seceta peste iarba ta !!! Sub alta forma de idei, i-ti doresc tie si colegilor tai , SARBATORI FERICITE & PASTE FERICIT !!!

- - - Actualizat - - -

CIOLEEEEEE MAAAA !!!

Stiti dl ANTRENOR Costica...sunt o valoare si cu si fata iarba :) multumesc frumos pt urari

Trimis de pe al meu V1_Viper folosind Tapatalk

PS: apropo , mi-am pus MOTOCOASA de 380v !! ahahaaaaaaa , sa te vad ce mai faci cu stevia ta !!

- - - Actualizat - - -

SARBATORI FERICITE !!!!!!

Va multumim d-nul Antal. Sarbatori fericite!?

- - - Actualizat - - -
Pt d-nul Panait:
Aici nimeni nu joaca pe banii altora. Fiecare plateste taxa de participare asa ca nu vad de ce va simtiti ofensat. Pana la urma este un joc sportiv ,un prilej de socializare si o miscare pt sanatate.Sa vezi ca te chinuie la masa un batranel de 75 de ani care a invatat sa joace tenis la 55 eu nu vad decat un prilej de bucurie sufleteasca sa vezi ca inca mai exista si asemenea oameni! Eu nu am jucat tenis decat in copilarie pe niste mese de ciment in parc! Anul trecut l-am intalnit pe nea Pietris si m-a invitat la un tenis . Binenteles ca m-am facut de ras chiar m-am simtit umilit cum un batranel poate sa ma bata in halul asta! Asta m-a ambitionat si de aproape 1 an am inceput sa joc 1-2 ori pe saptamana si am ajuns sapt trecuta la Pitești pe locul 5! Eu sunt batran (am vrut sa-mi arat mie ca se poate)dar pt alti tineri nea Pietris poate fi imboldul pt marii viitori campioni ai Romaniei! Eu unul imi ridic palaria in fata acestor oameni!

Ultima editare:
ptr. d-nul Buzatu Vasile , cu tot respectu d-le , stiu ca toti platim acea taxa de inscriere dar...o platim covinsi fiind ca v-om juca cu jucatori de nivelul nostru ( amatori ) nu sa fim pusi CARNE DE TUN !! Deafel , am observat ca multi jucatori de OPEN ajung deodata la MP. =0 inplicind amatorii = carne de tun , defapt acesta este inconvenientul ,ca vrem sau nu vrem sa-l recunoastem asta e alta treaba , de aceia ma simt ofensat !! si sa va mai spun ceva : tocmai pentru a evita carnea de tun s-a trecut la incepatori,avansati, open ! PS. si eu am peste 61 ani , dar in tenis nu exista varsta !!! apropo daca tot il cunoasteti , face-ti cu dansu un demonstrativ si va vom urmari cu placere si noi incepatori si avansatii !! (si sa nu uitati sa va platiti taxa si chiar pentru acest meci )

- - - Actualizat - - -

PS. am facut acest comentariu , pentru ca am fost pus in mai multe rinduri in situatia de a nu ma califica mai departe in concurs , deoarece , am cazut carne de tun unor openisti cu MP. =0 ( apropo , platisem taxa pentru a juca la nivel de amator , asa cum era normal )

- - - Actualizat - - -

SARBATORI FERICITE !!!

Back
Sus