AmaTur: Turneu B Turneu B, CLUB 11 Timișoara - Cupa Smiley, editia a 10-a, 04.02.2012.

Nicola Gabriela - Timișoara.
Cionca Alin - Timișoara.

De la Arad, venim si noi Doru Neamț si Gheorghe Dabica.

Din Timișoara...The Blues Brothers:
- Danescu Radu
- Danescu Bogdan

Bogdan Mandru-Hunedoara
Daca tot suntem pe aici ,o sa inscriu si eu niste amaturisti din Buc. care momentan sunt la un open cu unh copilas in Ungaria....-Fodoran Cosmin,Tomica Silviu. Tomica Andrei (7 ani).se poate?!?
---------- Post added 03.02.2012 at 11:29 ----------
Manea Adrian-gazda noastra din Timișoara

Din pacate, datorita ninsorii ce ne-a napadit, nu o sa mai ajung la concurs si impreuna cu mine - Doru Neamț - se retrag si cei care ar fi trebuit sa fie cu mine in masina - Gheorghe Dabica, Szivery Adrian si Szabo Levi. Imi pare rau, ramane pe alta data, ca doara nu au intrat zilele-n sac. Spor la joaca.

Mai vin din Deva si domnii Florescu Eleodor si Stancu Tibi....iar sofer..Neiconi Sabin din Hateg

Bogdi, plecati devreme ca e nenorocire pe drum

ei,daca vine Florica ma inscriu si eu,n0am mai jucat cu el din anii "80..........Vasile Fodoran-București......sa traiesti don" Roman

Sper ca nu vi cu mana goala Vasile, mai ales ca nu ne-am vazut demult:))

sunt MUSAFIR frate pe aici..asa ca tre sa vii tu cu ceva,ca parca ti-am fost "nitelus" si profesor de tenis de masă

Chiar asa, ok. aduc eu ceva, joci si tu Vasi?

Numai daca ma baga in grupa cu tine..nu de alta,sa te fac jucator.ai impresia ca rezist o gramada de meciuri?!?
---------- Post added 03.02.2012 at 23:37 ----------
da,pe bune,ai vrea sa joc?!?

O sa pun o vb buna sa fi cu mine in grupa
Vasi, tu vi cu niste copii? Daca sunt legitimati, sti ca au voie sa joace doar pana la grupele superioare?
Daca sunt divizionari B atunci e ok.

Back
Sus