AmaTur: Turneu B Turneu B Rădăuți - 11.02.2017

Vlaisan Vasile la amatori

---------- Post added 07.02.2017 at 17:25 ----------

Popescu Mihai Sorin la open

Se înscriu la amatori, din Suceava:
Morosan Marian
Andronic Ioan
Istrate Ghiorghita

Trimis de pe al meu M-PPxX530U folosind Tapatalk

Majeru Gabriel - Amatori - Rădăuți
Ignatescu Cristian -Amatori - Rădăuți

Stimați participanți, vă reamintim că azi Joi - 09.02.2017, ora 21.00 este data limită până la care se pot face retrageri fără penalizări. Retragerile trebuie să apară, explicit, pe forum!
Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim o competiție cât mai plăcută.

La O vor fi 2 gr de 6 se califica primii 4..2 gr sup cu carry over ( cu cine ai jucat in inf nu mai joci in sup,se pastreaza rezultatul)..Locurile 5si 6 din cele 2 gr joaca intre ei,tot cu carryover(adica cate 2 meciuri fiecare).
La A vor fi 4 gr de 6 juc si una 7..cea de 7 va juca pe 2 mese....
Valabil daca nu vor mai fi retrageri....Daca vor mai fi inscrieri schimbam calimera cumva

La amatori se înscriu Chiriac Marius și Tocariu Sebastian, din Botoșani.

Cu parere de rau se retragere Medvediuc Lucian.

mai bine cu 4 in inferioare cum e scris in prezentarea turneului, merge mai repede.
si am avantajul ca ma calific in superioare, :D:thumbup:

mai bine cu 4 in inferioare cum e scris in prezentarea turneului, merge mai repede.
si am avantajul ca ma calific in superioare, :D:thumbup:

Pentru Open sunt alocate doua mese..daca erau 16 jucatori bineinteles ca faceam 4 gr de 4..asa facem doua de 6..cei 2 care nu se califica vor mai juca inca doua meciuri...deci fiecare va juca un minim de 7 meciuri..in cazul grupelor de 4 jucatori(daca erau 16 participanti) cei care termina pe locurile 3-4 in superioare vor fi jucat doar 6 meciuri...

Back
Sus