Claudiu Curaciuc
junior
Salut! Asa e...stai linistit , nu am fost atent eu...nu e o lista oficiala...e ceva aproximativ...sa se stie un numar de inscrieri! ...nu-i stres...cu siguranta pe lista oficiala lucrurile vor fi in regula!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Daca nu am ratat pe nimeni ....uite si la hobby! Exact ordinea inscrierilor!
1 Fagaras Daniel Arad 2 Ciobanu Edi Lugoj 3 Petrov Marius Lovrin 4 Fagaras Cristian Arad 5 Ganea Darius Timisoara 6 Micoara Andrei Lipova 7 Petric David Timisoara 8 Niculescu Marcel Arad 9 Tutuianu Radu Timisoara 10 Marcu Mario Bucovat 11 Balan Andrei Tiberiu Timisoara 12 Batin Ianis Arad 13 Baciu Alexandru Giarmata 14 Selejan Cristian Timisoara 15 Mato Petru Timisoara 16 Batin Marius Arad 17 Calalb Tudor Lipova 18 Baciu Adrian Giarmata 19 Bodroghi Aaron Lipova 20 Tudor Casian Timisoara 21 Kovaks Iosif Arad 22 Siclovan Gabriel Arad 23 Ingo Kelemen Timisoara 24 Pop Ciprian Arad 25 Catalin Tudor Arad 26 Bandea Mircea Timisoara 27 Lefter Lucian Timisoara 28 Neagoe Iulian Timisoara
Deci...cum ziceam...deocamdata toti pe lista principala!
Salutare
M-am inscris si eu zilele trecute la Hobby si nu apar in lista. Te salut!
Vilceanu Andrei, Giroc, Elite
Liste?
ma retrag :
Neagoe Catalin, Timisoara, Avansati
Sănătate. Poți sa mă transfer de la avansați la open? Dacă da te rog sa ma anunți