sorin_client
Echipa AmaTur
Ma uit cu un ochi la faina(forumul Amatur) si cu altul la slanina(Eurosport,camp european de Haltere 2017)..Cum scrutam cu privirea pozele frumoase din postul anterior ...hopa!! dau de aia in care esti tu si "Pui Mic" cu piepturile puse in relief de tricourile IVAR..Am avut un moment de deruta,ochiul cu faina transmitea creierului ceva in gen deja-vu de la ala cu slanina..M am dezmeticit si am rasuflat usurat
Falicitari pt concurs!
Dulceata, pai nu trebuiau umplute tricourile cu ceva ? Adevarul e ca suntem o echipa admirabila din toate punctele de vedere... Probabil ca daca te-ai infiltra printre noi (noi doi... adica eu si prietenul Romeo) am fi irezistibili. Sa nu mai spun ca in echipa botosaneana mai sunt cateva persoane numai bune de pus la rana, oameni cu adevarat de nota 10.
Si pentru ca tot am afisat concursul de pe 22 de la Botoșani te asteptam cu mare drag si nu veni ca sofer ca sa nu pleci ca pieton. Ca tot se-ntampla dupa Sfintele sarbatori Pascale, mai dam si noi grasimile jos (nu tin neaparat) dar gasesc eu intotdeauna ceva bun pentru prieteni.
Multumesc pt felicitari, am vazut ca si la voi s-a miscat frumos, bravo, toata tara a fost la inaltime. Daca cineva a mai avut urme de indoieli de aceasta miscare Amatur cred ca acum s-a lamurit.
Respect.
Sent from my iPhone7 using Tapatalk