Nu știu duminică, când ați participat dvs., dar sâmbătă la înscriere a fost solicitată o taxă de 60 de lei.
Pentru mine nu a fost nimic nefiresc pentru că, deși nu era menționată în descrierea turneului, evident că anticipam să existe o taxă de participare, la fel ca la celelalte turnee AmaTur.
Dar foarte probabil că pentru jucători mai noi și mai puțin familiarizați cu modul de desfășurare a turneelor această solicitare a venit ca o surpriză.
Pentru evitarea unor astfel de ambiguități, este mai bine ca anunțul turneului să fie cât mai clar și explicit.
Din discutiile mele cu organizatorul a reiesit clar ca nu se va percepe vreo taxa, urma ca la semnarea tabelului "apt pentru joc" sa vi se aduca la cunostinta ca numai daca doriti puteti dona o suma oarecare (sau contravaloarea unui concurs de la noi), sume ce-ar ajuta activitatea de-acolo.
Cativa dintre jucatori stiau de acest lucru, am vorbit cu ei la telefon in momentul in care s-au inscris (cei interesati cu adevarat m-au sunat), banuiesc ca s-a interpretat ca ar fi stiut toata lumea, de-aici si aceasta confuzie. Data viitoare voi fi mai explicit, chiar si aceasta discutie este benefica.
Succes tuturor in continuare !