D
dantim
Guest
Multumesc pentru toata lumea care m-a sustinut si pentru toata echipa organizatoare si multumesc inca odata la prietenii mei din Targoviște����
Bravo Khaled ai agiuns mai gambion

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Multumesc pentru toata lumea care m-a sustinut si pentru toata echipa organizatoare si multumesc inca odata la prietenii mei din Targoviște����
Mulțumesc. Acolo m-am uitat și eu. Dar nu am știut ca e pe baza de deducție.Postul nr. 694.
Dar s-ar putea deduce si din clasament:
Loc 1 eliminand loc 5, loc 2 pe 6, loc 3 pe 7, loc 4 pe 8.
Mulțumesc pentru răspuns. Nu trebuie sa fiți sarcastic.....ca poate nu știu eu sa ma uit în acel tablou complet, unde nu vad de cine au fost eliminați locurile 5-8, respectiv Neagu Mircea, Ion Marius..etc.
Trimis de pe al meu SM-J120FN folosind Tapatalk
?mi cer scuze dacă greșesc cu ceva dar nu e vorba de a înțelege tabloul ci de lipsa unor rezultate. Deci unde sunt trecute rezultatele sau scorul meciurilor dintre locurile 1-5, 2-6 asa cum le specifica userul tokshop. Din ce spuneți d-voastră rezultatele sunt undeva trecute dar nu le înțeleg sau nu le vad eu. Scuzați-mă va rog dacă sunt prea insistent.Asa-i, nu trebuie ... era mai bine dacă spuneați de la început că nu se înțelege tabloul .
Tabloul eliminatoriu, nu clasamentul ...
Ok. Am înțeles. Sunt pe telefon. O sa intru și pe calculator. Scuze d-lui Apian dacă am deranjat cu ceva.Daca va uitati de pe calculator (deci ecran mai mare decat al telefonului), pe partea dreapta unde apare ultima oara nuele lui Roman Iulian, insotit de scor, arata ca el a castigat, respectiv in ce masura cu adversarul lui din primii 4 (semifinale).
Cu o coloana mai la stanga gasiti numele lui Roman I, respectiv numele adversarului sau.din semifinale, in cazul amandurora fiind specificat si scorul cu cafe au castigat in sferturi. Cu o coloana mai spre stanga sunt scorurile din optimi, etc.
Va ajuta si culorile.
Eliminatorii Open
1. Lukasz Klimas
------------------------- Lukasz Klimas 3-1
32. Apian Florin
-------------------------------------------------- Lukasz Klimas 3-2
17. Simion Boby
------------------------- Iancu George 1-3
16. Iancu George
--------------------------------------------------------------------------- Lukasz Klimas 3-0
9. Roman Bogdan
------------------------- Roman Bogdan 3-0
24. Ciuca Dan
-------------------------------------------------- Avram Victor 2-3
25. Avram Victor
------------------------- Avram Victor 3-0
8. Leorda Rares
A. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Movileanu Darius 2-3
5. Sicoe Rodica
------------------------- Sicoe Rodica 3-2
28. Panea Ovidiu
-------------------------------------------------- Movileanu Darius 2-3
21. Morosanu Vasile
------------------------- Movileanu Darius 1-3
12. Movileanu Darius
--------------------------------------------------------------------------- Movileanu Darius 3-2
13. Teodorescu Sandica
------------------------- Teodorescu Sandica 3-0
20. Radu Costica
-------------------------------------------------- Ion Marius 0-3
29. Birtalan Robert
------------------------- Ion Marius 0-3
4. Ion Marius
3. Dragan Valentin
------------------------- Dragan Valentin 3-0
30. Enciu Alexandru
-------------------------------------------------- Dragan Valentin 3-0
19. Bocaniala Norocel
------------------------- Bujor Dragos 1-3
14. Bujor Dragos
--------------------------------------------------------------------------- Dragan Valentin 3-0
11. Banescu Dragos
------------------------- Banescu Dragos 3-0
22. Zamblau Ionut
-------------------------------------------------- Gogu Gabriel 1-3
27. Aftenii Daniel
------------------------- Gogu Gabriel 1-3
6. Gogu Gabriel
B. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Roman Iulian 0-3
7. Neagu Mircea
------------------------- Neagu Mircea 3-0
26. Sumanaru Catalin
-------------------------------------------------- Neagu Mircea 3-2
23. Zamfir Ionel
------------------------- Stanciu Alin 2-3
10. Stanciu Alin
--------------------------------------------------------------------------- Roman Iulian 0-3
15. Verdet Adrian
------------------------- Govoreanu Florin 1-3
18. Govoreanu Florin
-------------------------------------------------- Roman Iulian 0-3
31. Macovei Liviu
------------------------- Roman Iulian 0-3
2. Roman Iulian
Mulțumesc pentru răbdare și înțelegere. Am deschis calculatorul și s-a "făcut lumina".Roman - Neagu 3-0 etc ... mai simplu de atat nu pot afisa pe un forum ...
Felicitari castigatorilor, organizatorilor! Ma bucur ca am ajuns la Targoviște...mere am mancat, am jucat...dar..n.am mai reusit sa vizitez vestitul Turn al Chindiei...deci, tre sa revin.. numai bine tuturor !!
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
Bravo Khaled ai agiuns mai gambion![]()