Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Multumesc ECHIPEI ORGANIZATORICE pentru parcursul aproape fara derapaje in organizarea concursului. Doar greșala de la început, când grupele inferioare au fost făcute după clasament și nu după MP, a fost în disonanță cu aspectul general. Oricum eroarea s-a remediat rapid și în rest nu au mai fost probleme. Lumina , mesele, temperatura, atmosfera generală, nivelul jocurilor, toate s-au ridicat la cel mai inalt nivel. Grupele inferioare au fost de foc, nu au existat favoriți cerți, răsturnările de situație au fost frecvente, grupele superioare de trei au fost extrem de echilibrate, necesit?ndu-se chiar și rejucările partidelor! Tensiunea și concentrarea au fost maxime!
Totuși în acest amalgam zbuciumat de încordare, iluzii, deziluzii, descătușări zgomotoase, găluște de nervi ?ngițite în liniște sau regurgitate prin fel de fel de onomatopee, invocații și imprecații, și-a făcut loc și o situație ABSOLUT EXTRAORDINARĂ, iar faptul că mi s-a întâmplat mie, m-a marcat profund. în meciul al doile meci din superioare, în primul set Țaru Alex din Tărgoviște șterge podeaua cu mine! Al doile set e mult mai echilibrat, scorul devine 10-9 pentru Alex. Servesc eu, retur ?nalt al lui Alex, atac puternic, Alex scoate cu dificultate, eu atac iar dar ...afară! 11-9 pentru Alex. Dar Alex vine la mine și îmi spune că la mingea anterioară, atunci cănd a returnat dificil, MINGEA I-A ATINS PĂRUL, și dacă vreau să repetăm mingea! I-am zis că nu am văzut nimic, punctul e al lui, dar dacă totuși mingea l-a atins, conform regulamentului e punct pierdut de el! Atunci a zis răspicat, este 10-10! Si în final a pierdut setul!
?n setul al doilea am greșit numărătoarea declarând că este 5-4 pentru el. Alex a oprit jocul și mi-a demonstrat că de fapt este 5-4 pentru mine. Setul a continuat și Alex l-a pierdut și pe acesta. Apoi în final a fost 3-1 pentru mine, într-un meci în care Alex a dovedit că este un OM și un SPORTIV EXTRAORDINAR. Profund impresionat de atmosfera jocului, la sfărșit am simțit nevoia sinceră să-l âmbrățișez.
Acest turneu va rămâne emblematic pentru mine, nu atât prin locul 5 din final, cât mai ales prin fair play-ul lui Alex!
![]()
Va multumesc tuturor ! Acum ca am terminat cu aceasta competitie , pot spune ca nu regret nimic din ce am facut , doar ca de atat sunt in stare . Cei 7 ani care s-au scurs mi-au adus mari bucurii, multi prieteni, multe locuri vazute si revazute. Asa cum am spus-o de cateva ori ... ,,eu nu strivesc...''. Peste ani , mi-ar placea sa va amintiti cu placere Targoviștea si sa o asociati cu Adrian Lazaroiu . . A , era sa uit... ramaneti valori certe ... toti!
Va multumesc tuturor ! Acum ca am terminat cu aceasta competitie , pot spune ca nu regret nimic din ce am facut , doar ca de atat sunt in stare . Cei 7 ani care s-au scurs mi-au adus mari bucurii, multi prieteni, multe locuri vazute si revazute. Asa cum am spus-o de cateva ori ... ,,eu nu strivesc...''. Peste ani , mi-ar placea sa va amintiti cu placere Targoviștea si sa o asociati cu Adrian Lazaroiu . . A , era sa uit... ramaneti valori certe ... toti!
Bravo Lazarica !!! esti Targoviștea noastra de ani de zile !Va multumesc tuturor ! Acum ca am terminat cu aceasta competitie , pot spune ca nu regret nimic din ce am facut , doar ca de atat sunt in stare . Cei 7 ani care s-au scurs mi-au adus mari bucurii, multi prieteni, multe locuri vazute si revazute. Asa cum am spus-o de cateva ori ... ,,eu nu strivesc...''. Peste ani , mi-ar placea sa va amintiti cu placere Targoviștea si sa o asociati cu Adrian Lazaroiu . . A , era sa uit... ramaneti valori certe ... toti!
P.S. în urma sedintei de anul asta am înțeles ca usor,usor o sa ne transformam într-o mica F.R.T.M..Oricum nu se compară AMATuR-ul de astăzi cu cel dim 2010( anul intrări mele în circuit) , unde găseai toate stilurile de joc, acum se pare ca vor fi mai puține stiluri si materiale de joc.Sa ne revedem sănătoși si voioși.