... iar lista de asteptare nici nu exista la momentul acela.16. Matei Dumitru, Deva, 545 - 18.99 - AW
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
... iar lista de asteptare nici nu exista la momentul acela.16. Matei Dumitru, Deva, 545 - 18.99 - AW
Dacă la toți se vede așa, poate îmi spune și mie cineva ce să-i fac la telefonul meu,.... Înainte de a-l mânca.
E.u m-am uitat pe ultima listă postată. Nu așa e normal ?Pe lista asta nici eu nu va vad ... folositi-o pe aia pe care am postat-o eu![]()
De când s-a făcut migrarea, așa îmi apar listele la toate turneele. De aceea am și sesizat conducerea Amaturului, dar am fost luat la mișto.Da, este o singură listă ... nu îmi dau seama ce problemă în telefon, dar acolo este mix care nu seamănă deloc cu o listă.
... la alte turnee v-ati uitat, apar corect pe telefon ?
Corecție : s-a făcut migrareaDe când sa făcut migrarea, așa îmi apar listele la toate turneele. De aceea am și sesizat conducerea Amaturului, dar am fost luat la mișto.
Nu cred că vă ia cineva la mișto cu așa ceva...totuși ..tind sa cred că dacă va apar asa...problemele sunt de la telefonul dvs. Poate este un model mai vechi..care nu mai primește update uri pentru browser...e doar o presupunere .. o versiune de android mai veche ....altfel nu îmi explic problemaDe când s-a făcut migrarea, așa îmi apar listele la toate turneele. De aceea am și sesizat conducerea Amaturului, dar am fost luat la mișto.
Deci, uite că nici nu mă lasă să scriu corectDe când sa făcut migrarea, așa îmi apar listele la toate turneele. De aceea am și sesizat conducerea Amaturului, dar am fost luat la mișto.
Postarea a fost unită automat:
Corecție : sa făcut migrarea
Este un Huawei P30, cumpărat înainte de interzicerea de a folosi Android ul, pentru Huawei. Probabil că de aceea îmi face figuri acum.Nu cred că vă ia cineva la mișto cu așa ceva...totuși ..tind sa cred că dacă va apărea așa...problemele sunt de la telefonul dvs. Poate este un model mai vechi..care nu mai primește update uri pentru browser...e doar o presupunere .. o versiune de android mai veche ....altfel nu-mi explic problema