AmaTur: Turneu S Turneu pe echipe Top Team Gewo - Ploiesti 19/20.09.2026 (12 Cititori)

Salutări!
Echipa Tenis Spin Reșița, confirmă prezența la turneul final in componența inițială!
Curaciuc Claudiu, Resita, 29.13 - O
Csaky Tiberiu, Resita, 34.85 - O
Turburan Ion, Resita, 37.77 - O
Negrea Olimpiu, Otelu Rosu, 34.38 - O
Revin cu eventuale modificări daca intervine ceva!
Mulțumim frumos!
Intervin urmatoarele modificari la Echipa Tenis Spin Resita
Componenta este urmatoarea:
1.Curaciuc Claudiu, Resita, O, MP - 30.94 - capitanul pe hartie :victorious:
2.Negrea Olimpiu, Otelu Rosu, O, MP - 34.99 - Mentorul, antrenorul, sprijinul, colegul de nadejde, ajutorul in toate!!!! 🫡🫡🏆🏓🏓
3.Miloș Andrei, Bocsa, O , MP - 31.56 - Cel mai bun tanar jucator din CS - Intarire pentru etapa finala!!! 💪

Asadar parasesc Echipa Jucatorii: Turburan Ion si Csaky Tiberiu din cauza unor accidentari aparute recent :( - Multa sanatate leilor!!!!

Intervin urmatoarele modificari la Echipa Tenis Spin Resita
Componenta este urmatoarea:
1.Curaciuc Claudiu, Resita, O, MP - 30.94 - capitanul pe hartie :victorious:
2.Negrea Olimpiu, Otelu Rosu, O, MP - 34.99 - Mentorul, antrenorul, sprijinul, colegul de nadejde, ajutorul in toate!!!! 🫡🫡🏆🏓🏓
3.Miloș Andrei, Bocsa, O , MP - 31.56 - Cel mai bun tanar jucator din CS - Intarire pentru etapa finala!!! 💪

Asadar parasesc Echipa Jucatorii: Turburan Ion si Csaky Tiberiu din cauza unor accidentari aparute recent :( - Multa sanatate leilor!!!!
Voi valida inscrierea doar pentru ca echipa domnului Milos s-a retras, insa va rog sa aveti in vedere ca teoretic, aceste mutari, in speta aducerea domnului Milos, ar fi trebuit facuta dupa data de 6 septembrie. Multumim!

Voi valida inscrierea doar pentru ca echipa domnului Milos s-a retras, insa va rog sa aveti in vedere ca teoretic, aceste mutari, in speta aducerea domnului Milos, ar fi trebuit facuta dupa data de 6 septembrie. Multumim!
Multumesc! Din viteza am zis sa il anunt eu ..sa nu il fure alta echipa! ..>Revin daca e nevoie cu anuntul dupa 6 sept! Multumum frumos!

Salutare,

Vin cu o propunere: pentru jucătorii 60+/65+ să se acorde gratuitate sau măcar o reducere la taxa de participare.

La unele turnee există deja reduceri (de exemplu, personal am beneficiat de o reducere de 40%), ceea ce arată că se poate aplica un astfel de sistem.

Cred că ar ajuta la creșterea numărului de seniori prezenți, ar aduce un echilibru mai bun între generații și ar contribui la atmosfera de fair-play pe care ne-o dorim cu toții.

Înțeleg că sunt costuri, deci poate fi și o variantă de compromis (reducere, anumite condiții etc.). Impactul financiar probabil nu ar fi mare.

Ce părere aveți?

Multumesc! Din viteza am zis sa il anunt eu ..sa nu il fure alta echipa! ..>Revin daca e nevoie cu anuntul dupa 6 sept! Multumum frumos!
Din moment ce-ati vorbit cu pustiul, banui ca alte echipe care l-ar fi contactat pana pe 6 se loveau oricum de un refuz, pe modelul "Sorry, am vorbit deja cu o alta echipa" ;) Da-i ok, avand in vedere ca echipa lui s-a retras oricum, n-aveti ce sa stricati. Important (sau ma rog, ce ne intereseaza pe noi, ca organizatori) e ca echipele din lista de asteptare care nu s-au retras inca sa nu fie "sparte" pana pe data de 6 septembrie :D

Salutare,

Vin cu o propunere: pentru jucătorii 60+/65+ să se acorde gratuitate sau măcar o reducere la taxa de participare.

La unele turnee există deja reduceri (de exemplu, personal am beneficiat de o reducere de 40%), ceea ce arată că se poate aplica un astfel de sistem.

Cred că ar ajuta la creșterea numărului de seniori prezenți, ar aduce un echilibru mai bun între generații și ar contribui la atmosfera de fair-play pe care ne-o dorim cu toții.

Înțeleg că sunt costuri, deci poate fi și o variantă de compromis (reducere, anumite condiții etc.). Impactul financiar probabil nu ar fi mare.

Ce părere aveți?
Cu dovada talonului de pensionar .
Cei peste 70 ani , cu vechime în Amatur de peste 20 ani să fie ... aplaudați la scenă deschisă !

Cum mai avem putin si avem listele confirmate in proportie de 100%, cateva precizari legate de transferuri, in general, nu doar pt cei care au jucat deja in calificari:
  • schimbarea se face intre doi jucatori, A si B. Daca jucatorul A este cel inlocuit, MP-ul acestuia din luna iunie (cel care e afisat si in liste) trebuie sa fie mai mare decat MP-ul jucatorului B, cel care il va inlocui.
  • adaugarea jucatorilor nu are limitare de MP, insa trebuie sa respecte limitele categoriilor.
  • un jucator poate fi fie schimbat cu altul, adaugat ca "intarire" ori retras, pentru jucatorii care nu vor putea fi prezenti.
  • O echipa de 3 poate face maxim 2 modificari: o adaugare si o schimbare. Aditional, mai poate aparea maxim o retragere. Daca se opereaza toate cele 3 tipuri de modificari, echipa ramane in 3, fara posibilitatea de a adauga un al patrulea (fiind a doua astfel de alterare a echipei, nepermis; singura exceptie e cel care a fost retras, in caz ca se razgandeste si vine).
  • O echipa de 4 poate face doar o modificare. Aditional, la fel ca mai sus, poate aparea maxim o retragere. Similar, in caz ca se opereaza ambele tipuri de modificari, echipa ramane in 3, fara posibilitatea de a adauga un patrulea (exceptie fiind chiar cel retras, in caz ca se razgandeste si vine).
  • Va rugam sa precizati in fiecare caz:
    • schimbare: cine e cel/cea care e schimbat/a, cine vine in locul lui/ei
    • adaugare: cine e cel adaugat in echipa
    • retragere: cine e cel care se retrage din echipa
  • Jucatorii retrasi sau schimbati NU mai pot merge la o alta echipa, acestia devin ineligibili pentru a juca la acest turneu, cu exceptia echipelor de la care au plecat, si doar daca pot reveni.

Acestea fiind spuse, cum la categoria OPEN s-a confirmat lista in proportie de 100%, organizatorii au luat decizia de a oferi si sapt in curs pentru transferuri, asadar va anuntam ca puteti opera respectivele transferuri, respectand regulile de mai sus. De asemenea, va anuntam ca puteti si sa platiti taxa pentru echipa. Contul bancar il aveti in primul post.

Modificari in cadrul echipei TT Concept, Tg Mures:
Se retrage Kriszta Arpad Lorand, inlocuit de Kantor Imre Zoltan
Intra al patrulea jucator Janosi Attila

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus