AmaTur: Turneu B Turneu si la IASI pe 02 Aug.

Vreau sa cred ca nu vor fi probleme prin faptul ca in aceeasi zi sunt doua competitii-Distantza mare intre localitati va determina pe doritori sa opteze spre una dintre cele doua locatii...Conditiile la Iași sunt cele stiute ,sper sa iasa bine ,va astept mai ales pe cei din zona ,dar nu numai !Avetzi de ales!Gigi Ciobotaru,salutari tuturor!
Sa mai reamintesc ,la ora 10 la Gr.de Sali CSM,str Th,Burada ,tel meu-0743192192

Turneul de la Alesd este B deci n va fi nici o concurenta intre cele 2 turnee.

31 de participanti la Iași ,concurs frumos ,cu meciuri -surpriza si rezultate asisderea!
Castigator-GHERASIM FLORIN-IASI
2.Carpovici Boris-Fălticeni
3.Nitu Bogdan-Piatra Neamț
4.Anghel Alexandru-Iași
5-8.Berescu Claudiu
Cretu Florin,Hetriuc Petrica,Corcuz Costin

Ne trebuie si restul participantilor....

Printre codasi...subsemnatul...

Fusei nevoit sa dau jos Superblock-ul si nu am gasit decat un TSP Curl P3. Vai vai vai, olecutza de burete avea de m-am batut de unul singur.

Nu m-am intalnit cu mingea. :(( Las' ca vine noul setup...
...si au fost grupe usurele...C'est la vie.

Mno, pina la urma apar si ceilalti participanti :?: , ca altfel nu se poate puncta turneul.

Si uite asa are sanse Kim Bao sa ajunga pe locul 5. Era sa patesc rusinea rusinilor si sa iau bataie de la copilas de vreo 9 ani pe care il antreneaza Gigi Ciubotaru. L-am batut cu 3-1, dar era s-o fur.

Doamne ce cosmar am mai trait.

Depinde cum privesti lucrurile. Exista catei care tunsi, arata superb, dar lor le este rusine! :lol:

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus