TURNEU TIP A LA MIERCUREA-CIUC IN OCTOMBRIE!!!!

• Autor subiect Autor subiect wolf
  • Dată creare Dată creare
Spune un pret cat ai da pentru o seara pt cazare ca poti alege intre hotel de trei stele si pensiune ieftina, ca sa-ti dau nr-e de telefon la care poti rezerva sau arnjez eu dar ar trebui sa fiti mai multi sa fac rezervari pt toti odata!

Deci va rog sa va manifestati dorinta de a rezerva camere de hotel sau ce o fi si va ajut cu placere! :wink:

salut

salut

eu as veni dar singur,cine doreste sa mearga la Ciuc din jud.Cluj sa ma contacteze pe site, pina nu intervine ceva important de la lucru sau din judete mai apropiate de Cluj.Am cerut niste oferte de cazare de la 40-80 ron si n-am primit nimic va rog sa -mi trimiteti niste oferte.

Na dragi tovarasi si prieteni iata niste preturi de cazare in M-Ciuc:

LA Hotel sport din centru o camera cu doua paturi ,wc comun :? costa 420000 si una cu trei paturi 630000- azta e cel mai ieftin dar.....

La Hotel Mercur (la 5 minute de sala pe jos) camera cu doua paturi cu wc,baie,tv etc ,cu micdejun inclus! 1000000, si cea cu trei paturi 1200000,
pt o persoana o camera costa 700000, incalzite ,curate ,conditii decente!!
PRETURILE SANT PE CAMERA NU PE PERS!!!!

trebuie sa fac rezervarile in cateva zile, asa ca va rog sa-mi comunicati nr de pers si exigentele cu privire la marime camera sau daca cuiva nu sant bune conditiile si doreste ceva mai special .

nr ul meu de tel este urmatorul:0745595253 Farkas Lorant

Am sa rog pe toti cei care doresc sa participe la turneul final si care nu au prezente destule in circuit sa participe la turneul de la Miercurea Ciuc, mai ales ca dorim organizarea unui turneu final cu 40 de participanti.

Si ce fel de turneu final ar mai fi ala? E ca si cum la Turneul de la sfarsitul anului din tenis de camp ar participa in loc de 8 vreo 64 de jucatori.

Eu zic ca nu trebuie suplimentat numarul jucatorilor care vor ajunge la turneul final.....

elefantel_roz a spus:
Si ce fel de turneu final ar mai fi ala? E ca si cum la Turneul de la sfarsitul anului din tenis de camp ar participa in loc de 8 vreo 64 de jucatori.
Eu zic ca nu trebuie suplimentat numarul jucatorilor care vor ajunge la turneul final.....

Ei na.............ideea e sa ne simtim bine nu sa fim un numar fix de jucatori...............si chiar nu-mi pasa cati jucatori participa la turneele de tenis de camp..............

bogdanel a spus:
salut, merge cineva din bucuresti?.....

Salut. Eu incerc sa merg:!: .. Problema e k cu tren nu prea merge, fiindca e unul de la 13:30 ,
unul de la 17:30 si unul de la 21:30 :| .. Trenul merge cinci ore.
Asa k daca e vorba de tren, cel mai bun e k sa fii acolo seara,
si sa dormi intruna din posibilitatile amintite de Wolf ...
Daca va fii cineva, care merge cu masina, as alutara si eu cu placere !

salut

salut

din Cluj vin 5 persoane cred ca e ce-a mai grea garnitura care vine (la kg ma refer :lol: )

Na dragi prieteni si tovarasi !

Am terminat azi primul turneu la M-Ciuc woooaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuu!

A FOST S U P E R R R R (sant super obosit), multe multumiri tuturor participantilor (43) !
Deocamdata uploadez niste poze mici si vorbim mai incolo despre cdlasament ,etc!

REZULTATELE TURNEULUI DIN M-CIUC

REZULTATELE TURNEULUI DIN M-CIUC

LISTA CU PARTICIPANTI:

FANCSALI KALMAN-LUNCA DE SUS (HR)
SIMON FERENC-LUNCA DE SUS
BODOR TIBOR-LUNCA DE SUS
PAL ZOLTAN-M-CIUC
ANDREI DAN-P-NEAMT
OPINCARU MARIUS-P-NEAMT
VERDEANU ANDREI-P-NEAMT
SORIN BRANEA-M-CIUC
INCZE LEVENTE M-CIUC
KERESZTES ATTILA-M-CIUC
LUKACS LAZSLO-M-CIUC
GHEORGHIU IONEL-P-NEAMT
AXINTE VASILE-P-NEAMT
PUI DANIEL-M-CIUC
NISTOR DOREL-BISTRITA
SCURTU NICOLAE-BISTRITA
DUMITRU IOAN-BISTRITA
APIAN FLORIN-BISTRITA
KANTOR ZOLTAN-REGHIN
SZAKALLI CSABA-M-CIUC
TOTH LASZLO-CLUJ
RUSU CALIN-CLUJ
ZAMBLAU IONUT-CLUJ
BACOTIU CIPRIAN-CLUJ
SOOS DEZSO-CLUJ
OROSZ ATTILA-M-CIUC
GATEA MARIUS-P-NEAMT
DESCALITEI MIHAI-BUCURESTI
DINU GHEORGHE-BUCURESTI
ANTAL LASZLO-M-CIUC
ACSINTIA CATALIN-SUCEAVA
ANTON FLORIN-CAMPULUNG MOLDOVENESC
KELEMEN LASZLO-M-CIUC
FARKAS LORANT-M-CIUC
SIMO JOZSEF-M-CIUC
PAL ANDRAS-M-CIUC
TURCU FLORIN-ADJUD
VLASE CIPRIAN-ADJUD
IORDACHE ADRIAN-ADJUD
LAKATOS ZSOLT-M-CIUC
KEDVES GABRIELLA-M-CIUC
BOTAR ADOLF-M-CIUC
BENEDEK LASZLO-M-CIUC

TOTAL 43 (NU E RAU)

CLASAMENTUL TURNEULUI:

LOCUL 1: NISTOR DOREL-BISTRITA
LOCUL 2: TOTH LASZLO-CLUJ
LOCUL 3: APIANU FLORIN-BISTRITA
LOCUL 3: RUSU CALIN-CLUJ
LOCUL 5: ACSINTIA CATALIN-SUCEAVA
LOCUL 6: BACOTIU CIPRIAN-CLUJ
LOCUL 7: GATEA MARIUS-P-NEAMT
LOCUL 8: FARKAS LORANT-M-CIU

FELICITARI TUTUROR PARTICIPANTILOR , MERSI CA NE-ATI ONORAT CU O PREZENTA DESTUL DE MARE LA PRIMUL NOSTRU TURNEU!

SI VREAU SA-I MULTUMESC LUI FILO PENTRU AJUTORUL SI INDRUMARILE DATE !!

Felicitari participantilor si organizatorilor!!
Rog pe Wolf sa prezinte clasamentul pana la locul 16 (daca turneul a fost eliminatoriu din optimi) sau primii 12 (daca s-a jucat pe grupe), deoarece toti acestia primesc puncte in clasament.Voi actualiza clasamentul imediat ce voi avea toate datele.

Wolf a spus:
Da o sa-l faca filo mai tarziu ca i-am trimis toate fisele cu grupele etc.
nu mi-ai trimis graficul de la grupele superioare A si B

eventual sa-mi scrii cine a fost pe locurile 3 si 4 din aceste grupe

Back
Sus