Re: Turneul SIMFONIA LALELELOR - PITESTI 17 APRILIE
Din Călărași Chirita Cristian open.Taxa o platesc maine la sala.Scuze pentru intarziere.
Din Călărași Chirita Cristian open.Taxa o platesc maine la sala.Scuze pentru intarziere.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Imi pare rau, D-le Chirita, dar de 2 saptamini de cind este anuntat turneul, in fiecare zi am facut apel la modalitatea de plata si de desfasurare a turneului, si am anuntat ca joi seara se incheie lista de inscrisi pentru OPEN.Chirita Cristian a spus:Din Călărași Chirita Cristian open.Taxa o platesc maine la sala.Scuze pentru intarziere.
Am crezut si am sperat ca, odata cu instituirea acestor noi reguli, se vor aplica aceleasi unitati de masura pentru toti participantii. Dar, se pare, ca unii sunt mai egali decat altii. Si totusi, cand e vorba de obligatii, platim toti la fel; deci, pe cale de consecinta, ar trebui sa avem si aceleasi drepturi.florin toma a spus:Confirm achitarea taxei de participare pentru Lacusta Victor - amatori-Brașov
Sunt 78 de concurenti inscrisi la AMATORI pina in acest moment.
Listele finale se vor incheia la sala miine dimineata, ca sa evitam "aranjamentele".
Nu de alta, dar vad ca mai sunt inscrieri si persoane care deja platesc la banca, si e pacat sa nu intre sa joace. Mai ales ca grupele de AMATORI vor incepe la ora 13.00
De la Gara se poate lua autobuzul 8 si coboriti la capat de linie, in cartierul Trivale complex II, sau luati un taxi (cam 10 Ron)Marian023 a spus:De la Gara e distanta mare pana la sala? cum as putea ajunge ... S-ar putea face si o programare cu meciurile din grupe la open si o ora estimativa ?
am platit si taxa azi in jurul orei 16iahim a spus:din București: Micuda Mihai, amatori
taxa incerc sa o platesc chiar acum daca mai prind deschis la banca, insa maine la pranz o platesc cu siguranta
imi puteti da un MP daca este ok si maine? Multumesc
OK, banii au intrat in cont.iahim a spus:am platit si taxa azi in jurul orei 16iahim a spus:din București: Micuda Mihai, amatori
taxa incerc sa o platesc chiar acum daca mai prind deschis la banca, insa maine la pranz o platesc cu siguranta
imi puteti da un MP daca este ok si maine? Multumesc
si o intrebare...cei de la amatori trebuie sa vina oricum la ora 9:30 pentru inscrieri, nu?
Imi pare rau, D-le Chirita, dar de 2 saptamini de cind este anuntat turneul, in fiecare zi am facut apel la modalitatea de plata si de desfasurare a turneului, si am anuntat ca joi seara se incheie lista de inscrisi pentru OPEN.florin toma a spus:[quote="Chirita Cristian":2nmbarnr]Din Călărași Chirita Cristian open.Taxa o platesc maine la sala.Scuze pentru intarziere.
Popa Radu a pierdut la Radu Costica , Radu Costica a pierdut 3-2 la Ciobanu, Penea Ovidiu a castigat la Radu CosticaFlorinBN a spus:S-au modificat.
Ciobanu, Radu Costica, Popa Radu si Panea Ovidiu au fost in aceeasi grupa.
Ciobanu a pierdut la Popa Radu.
Eu am avut grupa grea, Constantinescu, Apian, Tomica Silviu, Lupu Miriam, Zbancu Leo, Sipos Renata. N-a fost nici unul fara victorie.
a eu am pierdut la totiMarian023 a spus:Popa Radu a pierdut la Radu Costica , Radu Costica a pierdut 3-2 la Ciobanu, Penea Ovidiu a castigat la Radu CosticaFlorinBN a spus:S-au modificat.
Ciobanu, Radu Costica, Popa Radu si Panea Ovidiu au fost in aceeasi grupa.
Ciobanu a pierdut la Popa Radu.
Eu am avut grupa grea, Constantinescu, Apian, Tomica Silviu, Lupu Miriam, Zbancu Leo, Sipos Renata. N-a fost nici unul fara victorie.