D Dan Ciubotaru rookie senior Înscris 9 Ian 2020 Mesaje 284 Scor reacție 156 Locație Piatra Neamț AmaTur Ieri la 15:57 #241 Felicitări Codrin!
Robu Mihai rookie organizator local Înscris 1 Iun 2014 Mesaje 323 Scor reacție 91 Vârstă 54 Locație Mogoșești-Siret, IS AmaTur Ieri la 16:25 #242 Bună ziua, Am găsit câteva obiecte uitate în sala de sport (vedeți fotografia atașată ). Dacă recunoașteți ceva ca fiind al vostru, vă rog să- mi scrieți în privat pentru a le recupera. Mulțumesc!
Bună ziua, Am găsit câteva obiecte uitate în sala de sport (vedeți fotografia atașată ). Dacă recunoașteți ceva ca fiind al vostru, vă rog să- mi scrieți în privat pentru a le recupera. Mulțumesc!
Robu Mihai rookie organizator local Înscris 1 Iun 2014 Mesaje 323 Scor reacție 91 Vârstă 54 Locație Mogoșești-Siret, IS AmaTur Ieri la 16:32 #243 Bună! Aș vrea să întreb dacă, din greșeală, a luat cineva o bluză de trening care nu îi aparține. Vă rog mult să mă anunțați! Multumesc mult!
Bună! Aș vrea să întreb dacă, din greșeală, a luat cineva o bluză de trening care nu îi aparține. Vă rog mult să mă anunțați! Multumesc mult!
Robu Mihai rookie organizator local Înscris 1 Iun 2014 Mesaje 323 Scor reacție 91 Vârstă 54 Locație Mogoșești-Siret, IS AmaTur Ieri la 16:44 #244