nu mai stiti cum sa luati bani la lume ...
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Stimate domn,defensestyle a spus:nu mai stiti cum sa luati bani la lume ...
Probabil ca daca ai da mai multe amanunte ai putea fi inteles. La modul la care ai comentat tu aceasta initiativa nu te astepta la alt raspuns.defensestyle a spus:nu stii tu multe mai daniel....nu a fost nici o ironie ..raman la parerea mea ...aia cu .."luatul banilor "
Ma baiatule , ma pruncutzule , ma pulifricule , Visco a ajutat mai multi oameni decat o sa ajuti tu vreodata. Poti sa te duci sa dai ap? la porci.defensestyle a spus:Visco alias VESNICUL SFATUITOR
Din nou , pruncutzule , "pulifric" = novice , incepator . Nu prea vad cum am vorbit eu urat. Si chiar te rog sa imi arati celelalte id-uri de aici de pe forum ale mele , verifica dupa ip si vei vedea ca am un singur cont.defensestyle a spus:sabin de ce fratiorul meu ? ca nu eu am inceput primul sa vb urat. uita-te la scrappy. eu doar am reactionat. oricum scrappy asta are mai multe id-uri aici pe forum( stiu eu ce stiu ...)