user defensestyle vs ceilalti

Re: user defensestyle vs ceilalti

defensestyle a spus:
am fost mutat..:(..sufar..:(:(:( :evil: . ACUM E " EU VS TOTI".
:)))) Nu sunteti impotriva tuturor, eu unu nu am nimic cu d-voastra, doar ca sunteti un pic cam ram rau cu aceea initiativa din partea lui valigti.
Oricum tare aia cu EU vs TOTI :))))
O zi buna,
George

mai georgica nu am fost rau, cand am zis aia stiu eu de ce am zis. oricum e ceva normal, fiecare scoate un ban cum poate...

Ar trebui sa se bage un regulament mai strict pe forum ! A r trebui sa se dea avertismente si puncte de penalizare pentru motive intemeiate !
Nu stiu cu ce te face mai fericit sa te certi cu userii acestea ? Daca nu mergi tu sa nu mearga nici alcineva ? Fiecare face ce vrea cu banii lui , merge unde vrea , face ce vrea ! Si nu cred ca ii foarte scump , si eu as participa , dar nu sunt eu atat de pregatit !

XQT te asteptam cu comentarii cand o sa stii sa faci diferentza intre discutie libera si CEARTA. Si...nu cred ca ar fi frumos sa se acorde puncte de penalizare pt o fata :( :( :(

Nu conteaza daca esti fata sau baiat. Regulamentul trebuie sa se aplice pt toti.
Pe mine unul nu m-a deranjat neaparat interventia ta, ci faptul ca ai aruncat "pastila" si nu vii cu argumente.
Crezi ca actiunea promovata de valigti nu este ceea ce pare? Ok! Spune-ne ceea ce stii sau tine pt tine si nu interveni cu "intepaturi" d-astea.

sunt convins(a) ca este o actiune menita sa aduca beneficii de ambele parti 😉 .

Acuma incerci sa te scoti :) Trebuia sa te gandesti de la inceput ce zici ! Iar referitor la regulament , ar fi foarte buna ideea , ar fi ordine mai mare pe forum. Adica domnul prezina o oferta cu care vrea sa ajute pe mai multi si tu intervii cu prostii ! Asta se numeste of topic ! Eu ce sa fac daca esti fata sau baiat ? Tot trebuie sa te comporti frumos , si daca zici ceva argumenteaza , nu ca " las ca stiu eu destule "

offtopic e cand vorbesti despre ceva ce nu are legatura cu subiectul. acea "prostie" despre care vb tu ..era legata de subiect.

de ce nu-ti cauti tu un site de gramatica?!?vad ca vii si dai lectii de tot felul ,numai ca la cele de tenis de masă te-ai poticnit........deoarece este site de tenis de masă,te trimitem pe la Popica sa mai iei niste lectii :lol: :lol: :lol: :D :mrgreen: si pe noi lasa-ne sa luam lectii de gramatica ,cind vom simti nevoia de asaceva......aici situatia este legata de tenis de masă,ceea ce tu nu prea stii...... :P :D :lol:

vasilica sincer iti spun ca la un singur capitol esti peste mine, te las sa-ti dai seama singur la care. BEM UN PAHAREL ?

:shock: :shock: :shock:
Ma baiatule cu stil defensiv-agresiv, de unde ai aparut? Ai avut o copilarie nefericita?
Oamenii de pe forumul asta sunt bine intentionati. Mataluta cred ca ai chef de cearta. Cauta alt forum pentru asta. Vrei doar sa te certi cu cineva.

Back
Sus