Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

2. Conținutul topicului va conține OBLIGATORIU o descriere a produsului, dacă sunt defecte vizibile, dacă este funcțional, etc. Dacă există și poze REALE la produs se mărește șansa ca acel produs să fie mai ușor vandabil!
Dl. Leo, fara suparare, mai studiati putin regulamentul pentru postarea unui anunt, si veti vedea ca pozele nu sunt obligatorii:

Eu din ce scrie mai jos asa am intales...
2. Conținutul topicului va conține OBLIGATORIU o descriere a produsului, dacă sunt defecte vizibile, dacă este funcțional, etc. Dacă există și poze REALE la produs se mărește șansa ca acel produs să fie mai ușor vandabil!
Si daca nu scrie ca este obligatorie pozele
dl. Va ofer pt cele 2 lemne la schimb un Lemn Butterfly Timo Boll ALC daca doriti ... super oferta 300 ron!
Nu va aprinde-ti, Leo il pune la incercare si vrea sa-i dovedeasca de ce sunt pozele obligatorii. ALC-ul este fals.
Sunt eu interesat de un lemn korbel.
Se poate niste poze in privat?
Multumesc!!!
am trimis la toata lumea fotografii cu lemnul..in privat..
datatorii cu parerea abia asteapta o fotografie pe forum..se pare ca am fost sfatuit foarte bine sa nu postez pe forum datorita copiilor si dadatorilor cu parerea..